Ratings based on 8 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by DAVIDfrom Leicestershire

great place to stay

Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
Absolutely fabulous place to stay we wanted for nothing
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Parkim ayaz hotell med det lilla extra !!!

Posted Oct 11, 2014
Pros: Läget, närheten till det mesta. Utsikten. Gården. Trevlig personal.
Cons: Maten är super god men bör varieras mer. Kylskåpet i rummet , man får en flaska vatten om dagen ( all inklusive) .?? Några öl, Cola kostar inte mycket
Location: Nära till det mesta, barer , disco restauranger affärer och tio minuter till bodrum. Samt vattensport aktiviteter . Perfekt läge.
Mysigt hotell i livfull område (bar gatan ) !! Det hände en incident i samband med bokningen , dålig kommunikation mellan personalen ledde till nästan förstörd semester. Men front Office managern Fixade misstaget på ett proffesionellt sätt och utgången var tillfredsställande i slutändan. Tack Mr Berten. Allt efter detta var bara positivt. Men konstatera att saker och ting funkar inte på samma sätt i Turkiet som i Europa. Och det mesta beror inte på elakheter utan oftast på dålig engelskan. Hotellet ligger över ett stort område , rummen varierar i flera komplex. Vissa två våningshus ,andra flervåningshus med rum som innehåller tre separata sängar ?? Området är en riktigt oas med gräsmattor , bananträd, blommor.och annat. Väldigt rogivande. Städningen skedde dagligen. Rumsstorlek var ok. Stranden var ok men liten och vattnet var grunt med stenar , men väldigt fint utsikt. Promenad gata nära stranden ledde till andra caféer och barer. Trevligt område att sikta solnedgången varje kväll. Missa inte det.... vattensport aktiviteter alldeles i närheten ...några aktiviter varje kväll kl 22:00 typ turkisk night , Belly dans , akrobat mm. Location är viktigt.affärer strax utanför hotellet. Alternativt åka till bodrum med större utbud. Alla världsmärkes varor hittas här ( fejk ) med varierande kvalite. Från dåliga kopior till À kopior som är så svåra att skilja från originalet. Dolmus till bodrum stannar utanför receptionen kostar 3 lira. Slutligen. Bra hotell men kan bli bättre.
3 out of 5
Recommended
by Kristinafrom Malmö

Trevligt med bra läge!

Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
Rummet var utmärkt,men sängarna var hårda. Maten var ok men saknade variation. A la carte restaurangen var utmärkt med fantastisk service.Däremot gillade jag inte alla katter som bodde på hotellet, har aldrig sett så många på samma plats.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Top hotel. Ook lekker schoon

Posted Aug 27, 2014
Lekker schoon hotel met een goed personeel, ook voor een goed prıjs. goede lıggıng ben super tevreden
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 24, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 23, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by eivielämatkaaja

Posted Oct 11, 2013 on Hotels.com
Hotelli ok paikalla rannalla. Useita eri uima-altaita. Juomaa sai useammastakin paikasta. Ruoat muutaman päivän otoksella ok:t. Esitykset iltaohjelmissa ei nyt niin kehuttavia olleet. Kaikenkaikkiaan, jos eksyn uudestaan tuonneppäin niin hotelli on varteenotettava vaihtoehto. WiFi toimii ainoastaan aulassa. Bussit(no minibussit) suoraan hotellin edestä Bodrumiin hinta 3 liiraa/sivu.