Ratings based on 52 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom asperen

Mooie ligging, ideale appartementen voor gezinnen

Posted Apr 3, 2015
Prachtige grote appartementen met gebruik van hotel faciliteiten. Alleen ontbijtruimte is gedateerd, mist sfeer en buffet is te "doe het zelf" en basic. Verder een mooie accommodatie met boeiende historie
4 out of 5
Recommended
for Families
by E.C.from Regio Arnhem

Prima hotel voor familieverblijf!

Posted Jan 3, 2015 on Hotels.com
Klantvriendelijk en hulpvaardig personeel, veel geschikte activiteiten in het hotel voor de hele familie. Sfeervol ingericht, fijn om te verblijven.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Rotterdam

Een prachtig gelegen comfortabel hotel

Posted Dec 6, 2014
Pros: Het personeel is aardig en gastvrij, waardoor de sfeer van het hotel warm en gezellig is.
Cons: Zeg niet tegen een gast dat iets HELEMAAL GOED KOMT. De klant bepaalt dat graag zelf.
Location: Het hotel ligt centraal in Twente om van daaruit allerlei te ondernemen van fietstochten of bezoek aan oeroude steden en kastelen.
Ontbijt is goed georganiseerd en van goede kwaliteit en uitstekende bediening. Het binnen zwembad is goed onderhouden en groot genoeg om je baantjes te trekken. Sauna en stoombad hygiënisch onderhouden en functioneert op de juiste manier. Massage professioneel. Een min punt is het restaurant. De prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. De stijl van koken behoeft duidelijk vernieuwing en inspiratie. Wensen ten aanzien van de toebereiding van de maaltijd worden niet goed gecommuniceerd, terwijl de kok niet de moeite neemt de gast zelf te bevragen. Sommige gerechten zijn ronduit slecht.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by ABRAHAMfrom ANTWERPEN

OK

Posted Dec 4, 2014 on Hotels.com
PRACHTIK
1 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Wenig Hotel für viel Geld!

Posted Dec 2, 2014 on Hotels.com
Sehr enttäuschend! Zimmer war dreckig! Am Stuhl klebten (ich hoffe es waren auch) Spuckereste, die Nachttische waren dreckig und das Holz abgeblättert. Der Teppich im Zimmer hatte eine riesengroßen Fleck und der Teppich des gesamten Hotels ließ optisch zu Wünschen übrig. Bei dem ganzen Siff kam keine romantische Stimmung auf :( Weiter waren beim Frühstück die Crossaints verbrannt und der O-Saft sah zwar Orange aus, allerdings schmeckte er nach nichts und wurde anscheind bis zur Unkenntlichkeit mit Wasser gestreckt. Alles in allem eine totale Enttäuschung!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by daniellefrom breda

top hotel

Posted Dec 2, 2014 on Hotels.com
Heerlijk geslapen! Ontbijt was ook super
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nettes Hotel , leider keine 4 Sterne

Posted Nov 5, 2014
Wir hatten ein Appartement und sind sehr enttäuscht über die Ausstattung und Sauberkeit. Dunkle ungemütliche Zimmer, Schimmel im Bad und komplett verdreckte WC-Bürste..... Allerdings waren wir absolut zufrieden mit dem Frühstück und den Angeboten des Hotels. (Schwimmbad, bowlingbahn, etc.)
Comment from Hotel Management
Nov 11, 2014 by Bob de Waal, Hotel Management
Dear Guest, Thank you for taking the time to write a review. I'm concerned to read that your recent stay fell short of our standards. I can assure you that the team and myself will prevent this in the future. On the other hand it give me joy to read that you have enjoyed our breakfast and the many facilities at the hotel. Hopefully we have the chance to welcome you again in the not to far future. Best regards, Bob de Waal
3 out of 5
Recommended
for Families
by Wilhelmfrom Skedsmokorset

Greit leilighetshotell

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
Greit hotell et stykke utenfor allfarvei - glad vi hadde GPS. Var her i forbindelse med besøk i Enschede der vår datter studerer, og det var 6-7 kilometer å kjøre dit. Vi hadde en to soveroms leilighet og det var forsåvidt en bra leilighet med balkong, to soverom, hvorav ett var med et lite vindu til stuen, to bad (begge med do, ett med dusj og ett med badekar) og kjøkkenkrok. Det var verken håndklær eller såpe på badet, så vi måtte få dette utlevert i resepsjonen. Resepsjonisten var ikke spesielt stø i engelsk heller, så det tok litt tid for ham å skjønne hva vi trengte. Ikke klarte han å forklare hvor vi skulle parkere heller, men vi fant ut av det selv. Sengene var utrolig harde og ikke spesielt komfortable. Det ble heller ikke ryddet eller redd opp i løpet av oppholdet (to netter), så det trekker ned. God frokostbuffet i hotelldelen med mange forskjellige brødtyper, eggerøre, bacon, pittesmå pannekaker som barna elsker, pålegg og youghurt og melk i mange varianter. Svømmebasseng, badstu, biljard, fussball, 2 bowlingbaner(!) og vaskeri er noe av tilbudet på hotellet, så det er nok å finne på dersom man skulle kjedes seg. I tillegg leier de ut sykler, og Nederland er jo sykkelland nr. 1, så det skulle vel ikke by på særlige utfordringer. Alt i alt et trivelig sted, men en del ting som trekker ned totalinntrykket.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Good value for money

Posted Oct 1, 2014 on Hotels.com
Everything was good, good activities available. Beeing a Norwegian it was a surprise to see that people where naked In comming spa area. I am not bothered. Very quiet and nice place
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Tinefrom Bad Boekelo

zeer slechte bedden en smerige vloerbedekking

Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
Buiten de slechte bedden (lag in kuil, spiraal van het matras te voelen) was het verblijf ok. Personeel is behulpzaam en vriendelijk, maar heeft geen idee dat een slechte matras je verblijf kan vergallen. 2e dag is de kamer in het geheel niet schoongemaakt. Ook handdoeken waren niet vervangen. Bij melding werd niet naar het kamernummer gevraagd. De 4 sterren zijn waarschijnlijk toegekend vanwege het zwembad, sauna en andere activiteiten die mogelijk waren. Zou dit hotel niet aanraden bij vrienden.