Ratings based on 4 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.5 out of 5
3.2 Room cleanliness
3.5 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by Elisabet from Stockholm

Wonderful time

Posted Aug 27, 2014 on Hotels
Nessebar fort club was wonderful, we had some issues with the boiler but thanks to the staff it took only 10min to get it done! Wish it had more sun chairs but that was no big deal. It took about 20min to get to the beach but we didn't mind. The shower had a slow flo so the water took time to go away otherwise it was wonderful!
2 out of 5
by A verified traveler from Trondheim

Fint hotell, men langt til stranden og til byen.

Posted Jul 21, 2014
Pros: Flotte svømmebasseng! Stor og god seng på rommet, madrassen var kanskje litt i hardeste laget, men jeg sov godt! Et stille og rolig hotelll!rolig hote
Cons: Rengjøringspersonalets hjelpsomhet med å varsle de rette personene når det ble mørkt på badet.
Location: Langt fra byen og stranda!
Jeg opplevde størrelsen på hotellet som problematisk. Det var lett å rote seg bort, måtte lage meg en fast rute til resepsjonen. De som jobbet der var veldig hjelpsomme! Dette er et supert hotell for barnefamilier! Antall svømmebasseng var overveldende! Jeg valgte et som var i nærheten av rommet mitt!
3 out of 5
Recommended
for Families
by Milos

This traveler left a rating score only Posted Aug 17, 2013 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from Roskilde

private boliger

Posted Aug 17, 2011 on Hotels
Det er vigtigt at informere om, at hotellet har flest private boliger, hvilke gør at de fleste liggestole og parasoller er privat ejede ting som ikke kan benyttes. De få stole som tilhører hotellet har HØ brændt fast på stolen og det koster 2 bgn per stol (i juli 2011) at låne den om dagen. Dette informeres der ikke om ved ankomst til hotellet og man skal selv finde ud af det.. servicen på hotellet er generelt meget ringe og de forstår ikke særlig godt engelsk. Når det så er sagt er der 8 pools og flot område. Dog er gåturen til sunny beach lang og via en meget stor trafikeret motorvej.