Ratings based on 51 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
96% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.2 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Durchaus zu empfehlen!

Posted Oct 17, 2014
Pros: Freizeitangebote top.Personal Top.Fruehstueck top.
Cons: Das Restaurant,Preise und Qualitaet passen nicht zum Hotel.
Geschaefftsreise von 2 Tage dauer.Pool bis 22.00 und Bowling bis 24.00 moeglich
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Brøndby

Hyggeligt hotel men lidt slidt

Posted Oct 16, 2014
Hyggeligt hotel men lidt slidt. På toilettet manglede der en hylde eller to samt knager til håndklæder samt toilettasker mm. En toiletbørste manglede også. Swimmingpool området desværre lidt kedeligt da manglede lidt borde mm hvor forældrene kunne sidde og belysningen om aftenen ved poolen var mangelfuldt. Men ellers et pænt hotel og flinke medarbejdere.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom København

Dejligt hotel at overnatte på ifb. med fest

Posted Oct 2, 2014
Pros: Stort men alligevel hyggeligt
Cons: En dobbelt stikkontakt i begge sider af dobbeltsengen, når man vil sidde i sengen med sin ipad og den samtidig skal oplades, mens sengelampen er tændt
Location: Centralt og smukt område
Efter Kandis fanfest var vi glade for at vi kunne hygge os på værelset, da andre skulle ud og køre hjem.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Lidt slidt, men man får meget for pengene.

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Værelset var lidt slidt, men badeværelset var okey. Mulighed for svømning og bowling. Fint hvis man har børn. Morgenmad buffet var god.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Ann Britt Levåfrom Dalmose

Sammenpresset famileværelse

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Familieværelset bar tydeligt præg af at der bare var sat en køjeseng ind på et almindeligt dobbeltværelse. De overskydende møbler stod hist og her. Køjesengen knirkede så man vågnede når man vendte sig. Betjeningen i Dillen var sløv og maden var ikke specielt varm da den blev serveret. Sad længe og ventede for at komme til at bestille efter menukortet var udleveret. I underkasten med 1 personale til at fylde op og rydde af ved morgenbordet.
3 out of 5
Recommended
by Björnfrom Västerås

OK, men slitet

Posted Sep 8, 2014 on Hotels.com
Stort hotell med massor av möjligheter, men slitet och i behov av renovering. Inget fel på rummet i sig, men obekvämt med en dubbelsäng med en stor skarv av hårt trä i mitten. Lite mager frukost men OK
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by Mettefrom Thisted

Pool

Posted Aug 9, 2014 on Hotels.com
Poolen var super god og varm
2 out of 5
by A verified traveler

Pejsegaarden en meget skuffende oplevelse

Posted Aug 7, 2014
Dårlig service hele vejen igennem... Hotellet findes møgbeskidt over hele cigraret skodder lå smidt i poolområdet, store huller i gulvet. Værelser er slidt og beskidt Morgenmadsbuffeen skuffende der blir ikke fyldt op, buffe findes rodet og igen beskidt. De unge som man har ansat er ikke serviveminded overhoved. De har mere travlt med at sms end at servicere de gæster som er der.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Kan klart anbefales

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Vi overnattede da vi skulle til koncert i Horsens. Men kommer helt sikkert igen.