Ratings based on 35 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
91% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by john

This traveler left a rating score only Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by Ton

Prachtige kamer

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
Wij hadden een hele mooie kamer, voorzien van een mooie ruime badkamer. Het ontbijt was prima. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Kortom een aanrader
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Wijk bij Duurstede

Superhotel

Posted Aug 30, 2014
Pros: Ontzettend vriendelijk personeel, fijne kamer, goede ligging!
Location: Vlakbij het centrum van Bergen op Zoom
Voor de deur ( betaald) parkeren , heel erg vriendelijk personeel, schone frisse kamers, simpel maar goed ontbijt. Kortom : ik zou dit hotel zo weer boeken!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Loop afstand van centrum

Posted Aug 23, 2014
Pros: Goed ontbijt
Cons: Parkeren
Wat jammer is bij dit soort hotels en/of locaties is dat je zelf maar moet kijken wat je met je auto doet. Geen plaatsen van het hotel maar gewoon zelf bonnetjes kopen of bricken. Ik vind dat een misser in de service naar je klanten.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by vanarebefrom nord

Posted Aug 22, 2014 on Hotels.com
Hôtel agréable, de belle chambre mais il manque un peu de propreté, auréole jaune sur les serviettes éponges, cheveux dans la baignoire, couverts du petit déjeuner pas essuyé. Sinon, rapport qualité prix correcte.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

nichts für Anspruchsvolle

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Enttäuschend ! Unsere "Suite" war in einem trostlosem Zustand-sehr ungepflegt ,nichts Schönes -abgewohnt, eine Zumutung mit den Koffern die steilen Treppen heraufzukommen ,Fahrstuhl gibt es nicht.Deutsche Fernsehsender leider nicht verfügbar.Sehr laute Lüfter vor dem Fenster ,die unangenehme Düfte ins Zimmer brachten.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Apeldoorn

Ruim en koel

Posted Jul 29, 2014
Pros: Grote kamer
Cons: Inrichting mag iets moderner
Location: Op loopafstand van het centrum. Veel restaurantjes enz, in de buurt. Parkeren moet in de buurt van het hotel, je moet geluk hebben en overdag betalen.
Ik en mijn vriend hebben één nacht geslapen in dit hotel. Het personeel was vriendelijk. De kamer heel ruim. Inrichting niet bijzonder en helaas geen bad. Wel comfortabel en alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf. Airco goed. Locatie op loopafstand van het centrum. Parkeren niet al te makkelijk, maar wel gelukt.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by ChrisMfrom Hampshire, UK

Week-End in BoZ

Posted Jun 3, 2014 on Hotels.com
Quality and location of hotel was great. Only one small criticism: the bathroom was rather dark and another light over the mirror is definitely required
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Easy walk in to the town centre. Peace and quiet.

Posted Apr 29, 2014
Pros: Great location. Helpful staff.
Cons: All good. Well maybe the hot water could be cooler!
Location: Easy walk in to town centre.
Enjoyable. Easy access to town centre. Peaceful especially when the town centre was full of Kings Day celebrations!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 26, 2014 on Hotels.com