Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.5 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

roligt ophold

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Dejligt afstressende ophold, omhyggelig servering ved spisning.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Gunnarfrom Roskilde

En fryd for øjet

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Meget stor imødekommenhed. Huset er sat i meget flot stand - en fryd for øjet. Sengene var rigtig gode, og der blev kræset for maden i køkkenet. Rolige omgivelser med udsigt over Helge Å. Kort og godt: Kan varmt anbefales.
4 out of 5
Recommended
by Gunnar Bengtssonfrom NO 7900

Fint miljø

Posted Jun 17, 2014 on Hotels.com
Kjempegodt. WC og dusj på gangen får vi tåle. Dette er en historisk bygning og en historisk industriarbeidsplass i naturskjønn omgivelse.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Johan H

Väldigt enket

Posted May 26, 2014 on Hotels.com
Hade inte kollat innan men "hotellet!" saknade både dusch o toa på rummet och den kombinerade dusch/toan i korridoren saknade duschdraperi så det stänkte rejält då man duschade. Rummet var i o f fint men väldigt enkelt och spartanskt möblerat. De kunde åtminstone kostat på sig att ställa in en kanna vatten på rummet. Personalen var dock väldigt trevlig
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Ruhige und schöne Lage

Posted May 5, 2014 on Hotels.com
Schönes und ruhiges Hotel. Leider war das Restaurant geschlossen und diese Information bekamen wir einen Tag vor der Andreise
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lindskog

Fantastisk service

Posted Dec 9, 2013 on Hotels.com
Mycket bra.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Johanfrom Skåne

Fint men kallt!

Posted Nov 28, 2013 on Hotels.com
Hotellet har enorm potential. Fina rum med härlig utsikt. Men kallt som tusan. Fick ha halsduk och mössa på mig fast elementet var på.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Snekkersten, Danmark

Overraskende fin oplevelse.

Posted Aug 6, 2013 on Hotels.com
Min kone og jeg var særdeles tilfredse med overnatningen, middagen og morgenmaden og kommer gerne igen, hvis lejlighed byder sig. Dejlige senge, omend en smule bløde for vores smag.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jonsonfrom Skövde

Hotell med karaktär

Posted Aug 4, 2013 on Hotels.com
Mycket trevlig miljö, bra service och mat. Enda minus var att toalett och dusch inte fanns på rummet, men det kompenserades av härlig badrock och tofflor.