Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
95% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.0 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by nathalie

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Nicola from Southampton

Pleasant stay

Posted Mar 16, 2015 on Hotels
Very helpful friendly staff
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Oliver from NRW

"italian job" - business next to zaventem

Posted Mar 15, 2015 on Hotels
i am regularly here as my company is close by. personal service, small but fresh breakfast, great italian restaurant, ... works well for me.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Leuke hotel in een rustige omgeving.

Posted Mar 12, 2015
Leuke hotel en de personeel is sympathiek. er wordt verse pizza gemaakt in het restaurant van het hotel. Het enig minpuntje was het bed. Je kon niet lekker op slapen
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Goed hotel voor kort verblijft

Posted Mar 8, 2015
Om even snel 1 of 2 nachtjes te overbruggen is het voor dit geld een prima hotel. Goed restaurant met zeer goede pizza en verder gevarieerde kaart. Bedden zijn redelijk, kamer is netjes, schoon en badkamer oogt zeer netjes. Helaas is wifi niet gratis en kanaal keuze op tv is erg beperkt. s'Avonds is er beneden aan de bar weinig te beleven. Gratis parkeren en goed bereikbaar is erg fijn.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Michele from Koeln

Very noisy room and Breafast & Wifi not free

Posted Feb 15, 2015 on Hotels
I booked a room with breakfast and wifi included in the price. Upon arrival, I discovered that breakfast is 15 Euro an Wifi is 3 Euro...... My room was "Road Side", so very loud and noisy. But, I have to say that room itself was clean.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Disappointing

Posted Jan 22, 2015 on Hotels
Booked a room with Hotels.com, breakfast was included, but hotel charged 15 € extra for breakfast. Not fair!!! Rooms are very noisy, especially on street side. I was expecting more quality and a fair treatment on the booking conditions.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Gerard from Nederland

Prima hotel voor een zakelijke overnachting

Posted Jan 16, 2015 on Hotels
De kamers bevinden zich boven het Italiaanse restaurant, waar het prima eten is. De voorzijde ligt aan een drukke straat en in de buurt van een Brandweer kazerne, daarom zijn de kamers aan de voorzijde onrustig. Aan de achterzijde is een prive parking maar met beperkte ruimte. De kamers zijn netjes en voorzien van de te verwachten uitrusting. service is in orde.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by RONALD from zuidlaren

ondanks net hotel toch onvoldoende!

Posted Dec 23, 2014 on Hotels
Verblijf begon met discussie over de prijs (wat via hotels.com bevestigd was, was vlgs de eigenaar onjuist, te goedkoop en excl ontbijt, moest de bevestiging uit mn mailbox halen om hun te overtuigen dat het incl ontbijt en wifi was ...) en kreeg vervolgens kamer 308 waarvan de vloer staat te trillen van een in onbalans zijnde afzuigventilator op dakplateau. Erg drukke buurt met brandweerkazerne op loopafstand dus veel herrie. Volgende keer ander adres!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 16, 2014 on Hotels