Ratings based on 153 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotell sentralt på Geilo

Posted Jul 20, 2015
Pros: Beliggenhet. Balkong i tilknytning til rommet.
Cons: Frokosten, og særlig påfyll av f.eks. Brød og pålegg.
Location: Bra
Bra, men det kostet mye mer enn det vi fikk igjen.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 26, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 20, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ok hotell, men ikke så fint som bildene tilsier.

Posted Apr 8, 2015 on Hotels
Ok hotell, sentralt beliggende i Geilo sentrum. Hotellet er renovert, men man kan allikevel merke at dette er et gammelt hotell. Personalet mangler sans for detaljer,- spesielt med tanke på renhold. Rommet vårt hadde store flekker av mat/drikke(?) som var sølt på et stort område på vegg/tak ved ankomst, og det var svært støvete under sovesofaen, mellom nattbord/seng osv. Gamle vinduer og dører på rommet, så mye støy fra veien utenfor. Under frokosten gikk de stadig tom for diverse matvarer, og utvalget er ganske begrenset. Dersom du ønsker et hotellopphold av høy standard på Geilo, mener jeg Dr. Holms og Vestlia er betydelig bedre alternativer.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Weekend opphold.

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Palmehelg med skitur i nærområdet.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amersfoort

Zeer comfortabel hotel, ontbijtbuffet is super!

Posted Mar 14, 2015
Pros: Uitzicht, ontbijtbuffet, lounge, zwembad
Cons: Kwaliteit van sommige bedden, stoffigheid/droogte op de kamers.
Location: Diverse supermarkten, restaurants, skilift heel dicht in de buurt, skischool en verhuur zeer dichtbij, ski/snowboard/cross country/snowshoeing
The Highland Lodge is een mooi hotel, personeel is zeer behulpzaam, iedereen spreekt goed Engels. Mooi zwembad, bubbelbad, sauna, Spa.... Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en lekker. Gezellige lounge om s avonds nog iets te drinken. 2 kleine minpuntjes, als ik dan toch iets moet noemen. De kamers waren vrij stoffig, niet fijn als je een huismijtallergie hebt. De schoonmakers zijn erg rap, zullen we maar zeggen. De kwaliteit van het bed was ook niet geweldig. Een ouderwets binnenvering matras, waar je nog een kwartier op na ligt te deinen als je partner zich beweegt. En de ligging, vlak naast de hoofdweg is ook niet heel idyllisch. Overigens merk je daar binnen niets van. Al met al een fijn en uitgebreid hotel met personeel dat zeer behulpzaam is. We gaan waarschijnlijk nog wel een keer terug!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by claude from paris

Très bon hôtel dans un très bon emplacement

Posted Mar 11, 2015 on Hotels
La finalité principale du séjour était le ski de fond : Highland Lodge s'est avéré particulièrement adapté, les pistes de fond étant très proches. Cela dit, cet hôtel est également très bien situé pour le ski alpin, tout en étant à proximité des principaux restaurants, ainsi que de la gare de Geilo, d'où l'on peut facilement venir à pied. Un très agréable séjour dans un hôtel de grande qualité !
5 out of 5
Recommended
for Families
by LICHIN from Taiwan

Great hotel for everything

Posted Mar 5, 2015 on Hotels
Nice breakfast and excellent night.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 3, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jan Erik from Hønefoss

Vinterferien 2015.

Posted Mar 2, 2015 on Hotels
Vi var på vinterferie sammen med et barnebarn. Han er 11 år og traff mange jevngamle som han var sammen med. De var i det fine basengområdet, i et spillerom hvor de spilte biljard og bordtennis og satt også mye i det fine resepsjonsområdet og spilte spill. Alt var gratis.Vi var alle ute på ski hver dag, enten i de fint preparerte skiløypene, eller i alpinbakkene. Skibussen stoppet rett utenfor hotelinngangen og kjørte oss til de bakkene vi ønsket å kjøre i. Helt gratis. Vi hadde et meget bra opphold og vil nok sikkert dra tilbake til Highland Lodge, som forøvrig var meget pent oppusset.