Ratings based on 74 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Greit nok, men bråk fra ombygging

Posted Jul 2, 2014 on Hotels.com
Byggeplass, bankingen begynte kl 0700; det var tidlig! Litt laber frokost, eggerøre av pulver, irritert personale i spisesalen da jeg ba om å sitte ved vinduet, ennå det var bare 4 folk i salen. Hyggelige folk i resepsjonen, fikk bytte til rom på nedsiden, slik at utsikten ikke var rett inn i en Glava-mur.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Rita Øgendahl Nielsenfrom Bjerringbro

dejligt hotel

Posted May 25, 2014 on Hotels.com
rigtig godt hotel og god forplejning samt gode værelser kan varmt anbefales
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Arvefrom Bergen

Bra beliggenhet

Posted Apr 24, 2014 on Hotels.com
Et flott opphold på et koselig hotel sentralt på Geilo. Kort vei til alle aktiviteter, enten du vil i skibakken, gå tur eller handle i Geilo sentrum. Ute arealet bærer preg av byggeaktivitet, men vil bli flott ved ferdigstillelse. Opplevde god service fra personalet, og hyggelig pris for oppholdet.
5 out of 5
Recommended
by Knut Larsenfrom Bergen

Takk for et flott opphold

Posted Apr 22, 2014 on Hotels.com
Vi er meget fornøyd med oppholdet, bortsett fra rommet som lå vegg i vegg med heisen. mye støy fra den. Elllers vi takke resepsjonen for hjelp og god veiledning. Vi kommer gjerne tilbake og vil anbefale hotellet til andre. Hilsen Knut og Rita Larsen
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Jfrom Durham, England

Good all round hotel

Posted Apr 14, 2014
The room was comfortable enough. The only thing missing was tea and coffee making facilities in the room so we took our own. The hotel staff were very friendly and helpful. The sauna and pool very good. Plentiful breakfast buffet!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Trivelig hotell med god service

Posted Apr 12, 2014 on Hotels.com
Vi bodde der 4 netter, for skiferie. Hotellet ligger 700 m fra Geilo sentrum. Gratis hotellbuss til og fra stasjonen på forespørsel. Grei gangavstand til butikker og restauranter. Skibuss til alpinanleggene og startpunkter for skiturer, gangavstand til nærmest alpinanlegg. Geilo har flotte muligheter både for langrenn/tur og alpint. Hotellet er ikke helt moderne, men velholdt, og badet vårt var tipp topp. Fin utsikt. Svømmehall og aktivitetsrom. God frokost. Buffet til middag den dagen vi spiste på hotellet. Vi reiste hjem om ettermiddagen og fikk beholde rommet til avreise.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by TKBfrom Norway

Sauna only open 5-8pm, order view in restaurant

Posted Mar 18, 2014 on Hotels.com
Postitives: Free transfer from train station (helpful with heavy ski gear), free late check out as noone had booked our room the next day. Helpful personel. Hints: Request a room with a view and a table in the breakfast room with a view. Our room view was the back side of an apartment building. I woudln't have minded so much about the room but we also discovered that the hotel has a bit of a disappointing attitude to allocating people space in the breakfast room. It seems you can reserve in advance tables by the windows with no obligation to show up at any particular time. Not knowing this we and many others were allocated tables the back of the breakfast room and got look out over loads of mostly empty tables in front of the windows instead of spectacular panoramic views. This was quite disappointing.
1 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Posted Mar 16, 2014 on Hotels.com
Utrolig dårlig frokost! Dårlig vasket og meget slitent rom. På nivå med et dårlig vandrerhjem.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Lenefrom Tønsberg

Fantastisk service, nydelig mat!

Posted Mar 12, 2014 on Hotels.com
Selv om hotellet kunne trengt en oppussing, er servicen bra, og buffeten var utsøkt! Vi kommer veldig gjerne igjen :)