Ratings based on 68 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
97% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Åsefrom Ørje

Godt fornøyd

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Vi var på gjennomreise på tur over Hardangervidda for å besøke slekt ved Voss. Vi kom sent, ca kl. 22.30 og dro igjen etter en nydelig frokost ca kl. 10.00 dagen etter. Det frister til gjentakelse etter at området er utbygd som beskrevet.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by jonnyfrom skedsmokorset

SV. ris og ros.

Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
Hei. Først vil jeg si at jeg sa i fra om minibaren som var tom og ikke komplett ved amkomst heler ikke fult opp. En del støv og spindel vev og støv på lister rundt om. Utsikten fra rommet var elendig, bygge bråk, Eller,s var det hygelig betjening god mat og frokost, mvh. jonny johansen
3 out of 5
Recommended
by AsbjørnO.from Tønsberg

Overpriset restaurant

Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
Bra service i resepsjonen. Ble fortalt at ny resepsjon kommer i nybygg, og bra er det. Dagens er mørk og liksom litt nedtrykt. Sengene er i hardeste laget, og ikke-røykerommet luktet gamle sigarer. Maten i restauranten var god, men grovt overpriset i forhold til kvalitet. Vinen likeså. Samlet sett: Hotellet mangler dette "noe" som gir den gode opplevelsen - og ønske om å komme tilbake.
5 out of 5
Recommended
by ole thorkildsenfrom stavern

Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
Opp holdet var flott. frokosten savnet rundstykker, egg og bacon.betjeningen var hyggelige og imøtekommende.
1 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Damefrom Østlandet

Elendig renhold

Posted Sep 12, 2014 on Hotels.com
Fikk dobbeltrom som bestilt. Nedstøvet rom, skittent bad,og møblene så ikke ut til å ha vært støvsuget på laaange tider. Flekkete lampeskjermer. Ekkelt. Sa ifra i resepsjonen og fikk bytte rom. Så bedre ut, men: Kunne skrive i støvet på vinduer, bord, stoler og andre møbler. Badet var heller ikke bra, men bedre (nyere) enn i det første rommet. I spisesalen var det synlig sprutflekker oppover veggene flere steder. Veldig glad vi ikke så kjøkkenet. Så at området rundt hotellet er en byggeplass, men dette var ikke byggestøv. Hyggelig personale som gjorde så godt de kunne ut av situasjonen, men skitten var jo der. Frister ikke til flere overnattinger her og kan IKKE ANBEFALE dette til andre.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Geir Lyder Hansenfrom oslo

Flott hotell

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Fint opphold. Nedslitt 1. etg. med veranda. Nedslitt sofa stol og bord. på rom 102. Fint bad. Men tydelig tidligere vannlekasje i takplater på badet.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by May Britt Bjørø

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

chambre super, carte du restaurant limitée

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Nous sommes arrivés en semaine, avons été surclassés dans une très belle suite, très confortable. Par contre l'institut de beauté était fermé, et le restaurant de cet hôtel 4 étoiles ne proposait que 3 plats (club sandwich, cheese burger, entrecôte). La piscine, le bain à bulles, le hammam et le sauna fonctionnaient très bien et nous y avons passé un bon moment. En Juillet 2014, il y avait beaucoup de travaux aux alentours (extension de l’hôtel). Globalement pour un hôtel 4étoiles, nous avons été déçus par le restaurant et par le spa (partie soins du corps).
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom e

It will be nice when renovations are done

Posted Jun 26, 2014
Was fine but rooms in need of updating and hotel is in process of doing so. But for now, old rooms on a construction site.
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Audunfrom Geilo

Byggeplass med hotell

Posted Jun 4, 2014 on Hotels.com
Hotellet er noe slitent og de er i ferd med å bygge, noe som forstyrret søvnen fra kl 0700 om morgenen.