Ratings based on 3 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
4.7 Room cleanliness
4.0 Service & staff
5.0 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom lh

Très bel hôtel de charme au calme avec un très bea

Posted Apr 12, 2015
Nous avons adoré cet hôtel et son personnel gentils et souriant ce fut une très bonne surprise situé sur les hauteurs cet hôtel de charme bénéficie d'une très belle vue au calme avec un personnel charmant nous y retournerons avec plaisir
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Almelo

Zeer rustig gelegen

Posted Aug 18, 2011 on Hotels.com
Het hotel is een aanrader voor mensen die extreme rust zoeken. Geen lawaai uit de omgeving of het hotel zelf. Je kunt vrijwel prive bij het mooie zwembad vertoeven, zonnen in een mooie tuin. Maar er is totaal geen vertier, het ligt ver van de bewoonde wereld, en dat moet je leuk vinden.
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Portugal

Quinta Jardim Da Serra

Posted Apr 18, 2011 on Hotels.com
Beliggenheden i bjergene giver fred og ro i modsætning til et by-hotels. Tilkørselsforholdene er dog noget vanskelig og tidskrævende, da det sker på smalle bjergveje, men vejvisningen til hotellet er god. Venlighed og imødekommenhed var helt i top. Maden var lidt ordinær, og valgmulighederne var for få, henset til priserne, som nok var lidt høje. Miljøet i nabolaget var heller ikke så spændende: Naturen var lidt langt fra den ellers så spændende og imponerende natur på øen, og der lå mange, spredte huse i hele omegnen, og udviste mangel på god økonomi. Det stod lidt i modsætning til den rigdom, der præger sydsiden af øen. Et særligt problem var dog den manglende internet-forbindelse. En PC var opstillet i et lokale til gæsternes brug. PC'en var dog så gammel og langsommelig, at den må betegnes som ubrugelig. Det synes ikke at matche hotellets 5 stjerner.