Ratings based on 142 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Mar 18, 2015
Very clean and comfort! Close to main sights of Salonica. Excellent breakfast!
1 out of 5
by A verified traveler

Kein 4 Sterne Hotel!!!

Posted Dec 31, 2014
Zimmer wie im Knast ! Klein und mit einem kleinen Fenster was zum Hof guckt! Wc machte ständig Lärm !!! Schimmelgeruch auch in der Suite nach besichtigungsanfrage!! Personal sehr unfreundlich! Keine 4 Sterne!!!!!!! Bestes Hotel in Thessaloniki ist das city Hotel !!!!!!!!
4 out of 5
Recommended
for Families
by Germainefrom Den Haag

klacht

Posted Oct 30, 2014 on Hotels.com
had een junior suite geboekt ivm privacy , op de foto stond aparte kamer met divanbed,in de realiteit was het een kamer, dus teleurgesteld,bij de receptie werd verteld dat dit een kamer voor 5 a 7 personen was ,kamer met tussen deur die niet goed geisoleerd was konden de buren letterlijk verstaan.Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam hebben nog geprobeerd een oplossing te vinden maar dat was een aparte kamer bijboeken voor een redelijke prijs van €50 per nacht dus nog een €100 extra wat wij teveel vonden omdat de prijs van de geboekte kamer €199 was, dus best teleurgesteld (graag foto verwijderen)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom arnhem

goed hotel, ideaal voor bekijken stad

Posted Oct 28, 2014
Pros: Aan rand van centrum, maar alles goed te lopen. Ontbijt was voor Griekse begrippen boven gemiddeld!
Cons: Klantvriendelijkheid, is iets wat je mag verwachten wanneer je een 4 sterren hotel boekt. Zeer wisselend per persooneelslid!
Location: Alles goed te lopen vanaf hier. Heerlijke restaurantjes in nabije omgeving!!
Vaker (4 maal) in Thessaloniki verbleven. Deze keer voor 1 week. Positieve punten: -Mooie ingang en ontvangst ruimte. -Voor Griekse begrippen goed ontbijt. -Zeer ruime kamers -Flexibele en goede schoonmaak van kamers Minpunten: -Straat was opgebroken tijdens ons verblijf (mag je hun niet aanrekenen) -Personeel is of zeer klantvriendelijk, of zeer klantonvriendelijk. Hebben beide ervaren afhankelijk van wie er achter de receptie zit. -Kamers zelf zijn iets gedateerd. -Airconditioning wordt alleen geactiveerd wanneer verzocht aan receptie. (zaten op 6e verdieping en kamer was zelfs in oktober nog 26 graden zonder airco...) -Zeer veel omgevingsgeluid bij open ramen Al met al zeker een hotel waar we terug zouden komen. Minpunten zijn over het algemeen punten waar je zo druk over kan maken als jezelf wil.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Aslifrom London

Nice Location but terrible stay

Posted Oct 12, 2014 on Hotels.com
Even though we booked the biggest room(family room) for 2 adult and 2 kids we were provided only 3 sleeping place. So we slept 3 in double bed and 1 in sofa bed. The room was supposed to be about 50 sqm but looked like it was only about 30 sqm. So it you are family of 4 stay far from that hotel
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Jörgen lindströmfrom Stockholm Sweden

Ok hotell utan parkering

Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
Vi bokade detta för att de hade fri parkering och vi kom dit med hyrbil. Visst säger de Det är fritt att parkera på gatan säger de och pekar ut på rader av dubbelparkerade bilar. Det gick inte att parkera ens en cykel där. Efter en del diskutioner blev vi hänvisade till ett parkeringsgarage fem kvarter bort och fick betala 10 euro natten för detta. Förutom detta var hotellet ok utan att sticka ut. Ok frukost Nära till city
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice central hotel

Posted Oct 5, 2014
Pros: Location. Friendly staff.
Location: Near to sites, restaurants,shops etc.
Have stayed here a couple of times now and enjoyed it. About 10 minutes walk from centre but well located and fairly quiet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Tranquillo Hotel in downtown

Posted Sep 29, 2014
Tre stele hotel vicino alla windy beach e a due passi dal Casinò. Ambiente tranquillo e famigliare con il personale addetto alla reception genitili e disponibili. Buona la pulizia delle stanze carente la connessione Wi-Fi ma nel complesso più che adeguata al livello del hotel.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 28, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Berlin

Cityhotel

Posted Sep 21, 2014
Pros: Saubere Zimmer.
Cons: Schon in Ordnung
Location: Siehe oben
Das Hotel liegt ein wenig abseits an viel befahrener Straße nicht weit vom Zentrum. Das Personal konnte zwar kein Deutsch - hatte ich auch nicht erwartet - aber passabel englisch. Frühstück für 7,- Euro nicht angemessen. Die Rezeption bestellte Taxis, gab sich in allen Belangen viel Mühe. Insgesamt nicht übel!