Ratings based on 27 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom london

2nd time I have stayed, will make it a 3rd.

Posted Sep 16, 2014
Great place to stop for a yearly trip to Bardonecchia, only problem was the restaurant and bar were closed on the Monday evening, found a great place in town so all OK
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

tout est parfait

Posted Aug 29, 2014 on Hotels.com
Et en plus la vue est fantastique !
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Chrisfrom Arnhem

Heerlijke locatie

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Als je niet zo nodig midden in het dorp hoeft te zitten en je houd van 'outdoor' dan is dit een perfecte locatie. Wij stopten slechts opweg naar onze vakantiebestemming en hadden alles wat we nodig hadden: snelle vriendelijke service, mooie ruime kamer, goed comfort, uitstekend restaurant. Vakantie was meteen begonnen.
5 out of 5
Recommended
by laurencefrom paris

magnifique panorama

Posted Aug 5, 2014 on Hotels.com
très bon accueil et magnifique panorama - très bonne cuisine italienne
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

RESIDENCE FRONTE MONTAGNA

Posted Jul 29, 2014
Pros: IL MONOLOCALE E' VERAMENTE CONFORTEVOLE E BEN STRUTTURATO
Cons: L'ORARIO DI CONSEGNA CHIAVI E LA COLAZIONE, CHE ESSENDO A PAGAMENTO, E' UN PO SCARSA
Location: LA POSIZIONE DELL'HOTEL E' MOLTO BELLA FRONTE MONTAGNE E VISTA SU BARDONECCHIA. IL PAESE E' MOLT CARINO E CI SONO TANTISSIME ATTIVITA DA FARE
OTTIMA VISTA DALL'ALTO DI BARDONECCHIA E DELLE MONTAGNE. MONOLOCALE MOLTO PULITO E BEN STRUTTURATO ANCHE PER FAMIGLIE CON 2 BAMBINI. OTTIMO SERVIZIO GARAGE COLLEGATO DIRETTAMENTE ALLA STRUTTURA. BUONA ACCOGLIENZA DEL CLIENTE E DISPONIBILITA DEL PERSONALE. COLAZIONE NON COMPRESA UN PO SCARSA.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by VIRGY&ANDREfrom Torino

DA CONSIGLIARE, DA RIFARE!!!!

Posted Jan 30, 2014 on Hotels.com
Semplicemente Indimenticabile!!! Non servono molte parole per descrivere la nostra fuga romantica al Residence Cianfuran perché è stata davvero Fantastica!! ... Anzi meglio dire: Perfetta!!!!!! Magnifico il posto, Confortevole la struttura che ci accolto, Ospitali le persone del luogo e Splendide Elisa e Valentina! Le ragazze del Cianfuran sono di una gentilezza di altri tempi, ormai introvabile. La struttura e soprattutto gli appartamenti sono ben arredati e riscaldati, la vista è mozza fiato di giorno come di notte, la pulizia è impeccabile. Ci preoccupava la distanza del Residence al centro di Bardonecchia, ma anche lì, il servizio privato e pubblico delle navette è molto efficace e quindi non è un problema spostarsi. Bellissima anche la spa! Insomma una settimana bianca strepitosa!! A presto Cianfuran. Virginia E Andrea
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by paolafrom salerno

Distante dal centro ma ben collegato

Posted Dec 30, 2013
Il posto è gradevole, le camere spaziose. Il personale sempre disponibile. Sicuramente da consigliare, soprattutto in estate.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Theresafrom Würzburg, Deutschland

Ein echter Geheimtipp

Posted Sep 15, 2013
Pros: Der wunschöne Blick und die Ruhe.
Cons: Das einzige kleine Minuspunkt was nicht ganz perfekt war, dass unser Zimmer mit keinem Bett, sondern mit einem Ausklappsofa ausgestattet war.
Location: Das Hotel befindet sich auf 1.600 Metern Höhe. Direkt vom Hotel lässt es sich wandern und Ratouren unternehmen. Das Auto ist ab schon notwendig.
Das Residence Cianfuran ist ein wunderschön, gelegenes Hotel in den Bergen mit einem atemberaubenden Blick auf die Alpen. Wer die Natur und Berge liebt, ist hier richtig. Fernab von Massentourismus lässt es sich hier sehr gut entspannen. Das Hotel ist sauber und die Zimmer sind von der Größe und Ausstattung ansprechend. Das Team war sehr nett und zuvorkommend und hiflsbreit. Man fühlte sich willkommen. Besonders hervorzuheben ist, dass das Hotel auch sehr Hunde- und Tierlieb ist. Im Erdgeschoss ist noch ein Restaurant untergebracht in dem man wunderbar auf der Terasse essen kann. Das Essen ist nicht nur ausgesprochen lecker, sondern auch preiswert. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Jeannettefrom Barendrecht

Leuk hotel met prachtig uitzicht

Posted Sep 10, 2013
Pros: Uitzicht, inrichting, restaurant.
Cons: Communicatie (geen zwembad e/o wellness). Wifi doet het alleen bij de receptie (ondanks aparte netwerken voor op de kamers en BG) , is wel gratis.
Location: Leuk dorp, echt italiaans, gezellige drukte. Zeer geschikt als uitvalsbasis voor bergtochten, heel veel mogelijkheden. Campo Smit veel activiteiten.
Leuk hotel, gelegen in een minipark van een aantal gebouwen met (privé)appartementen. Erg mooi gedaan, passend in omgeving, zeker geen massatoerisme. Prijs-kwaliteit is ok, maar info klopt niet. Zwembad is totaal niet aanwezig, er wordt verwezen naar een hotel 4 km bergopwaarts waar je ook nog voor moet betalen (binnenzwembad, sauna, stoombad). Ook is er geen wellness, ondanks de bordjes in het hotel. Receptiepersoneel is erg aardig en behulpzaam. Restaurant biedt lekker eten tegen hele schappelijke prijzen en aardig personeel ('s morgens kun je er broodjes kopen). Wij hadden 6-p kamer: BG met keuken, badkamer, eettafel, kasten en bedbank (matig slaapcomfort) en op de vide (geheel open) stond een 2-p bed, 1 2-p slaapbank en nog meer kasten. Alles zag er netjes uit en het was redelijk schoon. Badkamer is vrij klein, WC helaas in de badkamer. Kamer is modern ingericht. Hotel ligt ca. 4 km buiten het dorp, tegen de berg aan waardoor je een prachtig uitzicht hebt.
4 out of 5
Recommended
by juha pfrom Helsinki

Patikoijalle ja laskettelijalle

Posted Aug 15, 2013 on Hotels.com
Kaikin puolin positiivinen 5 pv:n oleskelu lähellä luontoa. Sijainti korkealla-huikeat näköalat Pohjois-Italian vuorille.