Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.2 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by Maila from Rælingen

Bra beliggenhet

Posted Jul 21, 2014 on Hotels
Helt greit hotel uten spesielle fasiliteter - Rent og pent, nært strand og sentrum.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 7, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by Lars Lindberg from flott

Fin beliggenhet

Posted Jun 29, 2014 on Hotels
kjempehyggelig ferie med service innstilt vertskap. Flott naboskap i "gata" .Nydelig mat på strandbaren.Litt for harde senger, ellers topp ferie
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Lasse from Oslo

Veldig enkelt, skjermet og billig

Posted Jun 22, 2014
Hotellet hadde en fantastisk service, helt greie senger og er stort bad. Til og med flatskjerm på rommet som nesten er eksklusivt på Kreta. Hadde problemer med wifi, men ellers tipp topp!
4 out of 5
Recommended
by Lisbeth from Norge

Lite koselig familiedrevet hotel.

Posted May 19, 2014 on Hotels
Nært stranda og i et rolig strøk. Harde senger men tror det er mye av de i Hellas. Svakt nettverk. Hyggelig personale. Kommer gjerne tilbake.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Øivind from Platanias

God service

Posted May 12, 2014 on Hotels
God service og godt renhold. Ryddig og fint utendørs. Sentral beliggenhet. Sengene hadde for harde madrasser. Greit hotell for 1 uke.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Aarup

Perfekt beliggenhed.

Posted Jul 3, 2013 on Hotels
Det har været den bedste ferie nogensiden. De rareste mennesker, der altid forhørte om vi havde det godt og om alt var ok. Hotellet lå kun et par hundrede meter fra centrum og lækker shopping/bygade. Kun 50 m til stranden og alligevel beliggende i et roligt kvarter uden larm. Alt i alt fantastisk! Charmerende søde lejligheder med lille tekøkken og dobbeltseng.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Gjenomsnit en 4.

Posted Sep 17, 2012
Hotelle var bra. Hyggelige betjening. Hotelle mangler baseng . Renhalde var bra. Hare senger
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 20, 2012 on Hotels
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from København

Godt hotel tæt på stranden og Platanias centrum

Posted Aug 14, 2011 on Hotels
Jeg synes Anna Katerina Apartments er et godt lejlighedshotel som giver rigtig god komfort til prisen. Jeg havde et pænt værelse med stor balkon, køleskab, kogeplader, tv og airconditioning. Frem for alt ligger hotellet kun omkring 200 m fra en rigtig god strand og der er vel omkring 3-400 m op til Platanias hovedgade, hvor der er fyldt med restauranter, barer, butikker m.v. Dog var der kun græske TV-kanaler på tv'et. Servicen på hotellet var også god, da jeg først ikke kunne finde hotellet, kom manageren op til byens torv og hentede mig 4-5 min efter jeg ringede til dem. Jeg kan klart anbefale hotellet. Byen Platanias er også en god ferieby for folk der godt kan lide gode strande, god mad og drikke til rimelige priser.