Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.5 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
by Pål Sørensen

Vonde senger

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Vi kom sent i sesongen, men slik som vonde senger har lite med det og gjøre. Kvaliteten på vask kan nok ha med at sesongen var på slutten, men uansett betaler vi for rent rom. Krysset av og betalte for frokost som vi ikke så noe til. Vi byttet hotell de siste dagene og måtte betale for det vi hadde bestilt.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Ingerfrom Nyköping

Personligt

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
Trevligt personligt hotel perfekt beläget en bit upp i Platanias, nära ner till Torget/ stranden och nära till restauranger uppåt, personlig värd som gärna satt och pratade på kvällen när man kom hem, väldigt trevlig tjej som jobbade i butiken och städerskan var så rar. Fin pool, om man inte är ute efter hotell komplex så är detta rätta stället:-)
5 out of 5
Recommended
by Reidarfrom Torp

Fantastisk sørvis

Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
Helt topp og alt innen gå avstand
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Anniefrom Göteborg

Familjärt o personligt

Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
Underbar personal, rena rum, fräsch pool. Enda negativa var utbudet av mat i pool baren samt dålig internet uppkoppling
2 out of 5
Recommended
for Families
by Henning Nielsenfrom Danmark

Elendige senge.

Posted Sep 20, 2014 on Hotels.com
Dejlig stor værelse med soveværelse på første sal. Men desværre lagde værelset i stueplan , uden udsigt af nogen art. Delte terrasse med værelset ved siden af. Rengøringen var elendig, f.eks blev håndvasken på badeværelset ikke gjort rent . Sengene var meget bulede og hårde og både senge og gulv knirkede helt forfærdeligt. Men det værste af det hele var dog de utallige hunde ,der dag og nat,gøede i området omkring hotellet.
4 out of 5
Recommended
by Siv och Johnfrom Malmö

Personlig service

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Ett mycket trevligt hotell där värdparet ger en en mycket bra och personlig service. Vi hade en en fantastisk balkong med sköna stolar. Den bästa vi haft under våra resor hittills. Tyvärr var sängarna något för hårda i vår smak, men vi skulle gärna återvända ändå.
5 out of 5
Recommended
by Nissen Lerborgfrom Cph

Very nice

Posted Jun 23, 2014 on Hotels.com
Perfect and nice staff
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 16, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Mette

Koselig atmosfære på hotellet

Posted Oct 4, 2013 on Hotels.com
Et koselig familiedrevet hotell med helt OK standard. Veldig behjelpelig personalet, uansett hva det måtte være. Kort gåavstand til hovedgata og strand. Noe harde senger og mangel på dusjforheng trekker noe ned.
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Bra

Koselige verter og supernabo

Posted Sep 15, 2013 on Hotels.com
Jeg er veldig fornöyd med oppholdet, vertskapet var koselige og hjelpsomme, men det beste vi opplevde var et eldre par som bodde rett over gaten for oss, lördag plukket de vindruer og kom på dören og leverte til oss. Veldig hyggelig, og når i reiste derfra kom de og sa farvel. Helt utrolige er grekerne, det mest vennlige folkeslag jeg har mött.