Ratings based on 168 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
94% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.8 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Apeldoorn

Verbouwing

Posted Jul 28, 2015
Pros: Niet iets bijzonders. Het was een goed hotel voor logies en ontbijt. Een prima uitvalbasis om een bezoek aan het centrum van Parijs te brengen
Cons: Verlichting mag wat feller en meer stopcontacten. Wellicht meer Engelstalige televisiezenders.
Location: Prima restaurants op 5 minuten rijden met de auto
Het hotel werd verbouwd. We hebben er weinig of niets van gemerkt. Het ontbijt was volledig met verse broodjes, croissants en baquette
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

ligging

Posted Jul 8, 2015
Hotel op zich is goed maar de ligging is wel wat vervelend omdat je gebonden bent aan de trein tijden. Je kan niet tot laat in het centrum van Parijs rond wandelen.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 22, 2015
Buurt waar het hotel ligt is niet top. Niet ideaal voor ouderen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Aan de snelweg gelegen, duidelijk hoorbaar

Posted Jun 1, 2015
Prima hotel, vriendelijk en behulpzame receptioniste. Ontbijt is prijzig.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Hoorn

leuk en goedkoop hotel,dichtbij winkels en trein

Posted May 26, 2015
Pros: groot gratis parkeerterrein een goede lift
Cons: de douche renoveren en de dame bij de receptie een cursus Engels te laten volgen
Location: prima locatie 5-10 min lopen naar treinstation,Le stade, eveneens naar supermarkt, Lidl is ook in de buurt, en eethuisjes
2 kamers geboekt,totaal 3 personen,1 kamer prima netjes en duidelijk geschikt voor 2 personen,kamer 2 kamer netjes maar de douche sterk verouderd (kamer 210)geen douche afscherming na het douchen was heel de badkamer nat,schimmel en vieze voegen en een wastafel zo klein dat je hem niet eens wil plaatsen in de kleinste wc,jammer.
2 out of 5
by A verified traveler from uk

Okay hotel, convenient location, good parking.

Posted Apr 22, 2015
Check in time was stated as from 5am, arrived there early at 11am with a little baby too. Was told that check in was 12.30, so we thought ok, and went out again trying to waste some time, then returned at 1.30pm and was told the room wasnt ready, then we were asked to be seated. We ended up having to wait another 45mins to get into the room. And all this time baby had vomited and was crying because he wasnt able to sleep. Terrible experience.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Nicolas from Amiens

Mieux la première fois

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
C'est la 2ème fois que nous séjournons dans cet hôtel. Le 1er séjour s'était très bien passé. Cette fois-ci, la chambre n'était pas en très bon état : de la moisissure sur les joints entre les 2 fenêtres et la moquette de la salle de bain était très sale dans les coins notamment à l'entrée du bac de douche. De plus, il y avait une forte odeur de tabac dans la chambre.
3 out of 5
by A verified traveler from england

Hotel not to bad but wifi never work

Posted Apr 8, 2015
Pros: car park
Cons: service shut be better
Some of staff not speak english breakfast for 10.50 euro rubish.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Pose détente

Posted Apr 6, 2015 on Hotels
hotel agreable, bien deservi contrairement a ce qu'on pense la chambre etait bien insonorisé, nous avons pas été dérangé par le passage des voitures sur la A86. Le lit etait confortable, la chambre propre.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by tara

This traveler left a rating score only Posted Mar 12, 2015 on Hotels