Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Gute Küche, schöner Ausblick in die Landschaft

Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
Die Zimmer waren im Stil der alten Auberge renoviert. Es war recht einfach, aber ausreichend für einen Kurzaufenthalt.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Hassefrom Sverige

Litet och gemytligt.

Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
Pratar engelska. Mycket god mat i mysig interiör som andas historia..
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Veroniquefrom Annecy

Très bon restaurant

Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
La chambre est confortable mais ancienne.le restaurant de l'hôtel est excellent, car c est une cuisine maison avec des cannellonis très goûteuses et des desserts tous faits maison.
5 out of 5
Recommended
for Spa
by Marcelfrom TOURS

TRES CONTENTS DE NOTRE SEJOUR

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
Chambre propre, agréable, literie confortable et petit déjeuner copieux.
4 out of 5
Recommended
by Lars

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Pallefrom Danmark

Dejligt lille hotel.

Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com
Hotellet er af ældre dato, men virkeligt charmerende og hyggeligt. Værelser og indretning er ligeledes af ældre dato, men rigtigt franskt. Personalet er venlige og taler gerne engelsk. Restauranten er virkeligt god, og der er masser af variation. Husk at prøv crème brûléeen. Morgenmaden er ikke overvældende til prisen. Beliggenheden er fin ifht. ture ud i området. Byen er dog meget lille.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by tomfrom 74

RESTAURANT EXCEPTIONNEL

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
joli petit hotel,les chambres sont correctent mais il faut revoir l'insonorisation car le matin ne compté pas faire la grace matinée.de plus notre chambre était a coté de logement privé et je pouvais suivre les conversations a travers la ventilation.Le restaurant est excellant et le service de qualité.nous avons passé un agréable séjour mis a part le matin(le soir aussi avant 23h) a cause du bruit.prix correcte.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

parfait

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
accueil super, chambre magnifique, super séjour
4 out of 5
Recommended
by Nannafrom København

Hyggeligt hotel

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Dejligt hotel med god service midt i bjergene. Dog skal man ikke forvente at der er noget at se i byen, men der ligger et rigtigt godt pizzaria nærmest overfor.
4 out of 5
Recommended
by Perfrom København

Typisk Provence og drøn god restaurant

Posted Jul 11, 2014 on Hotels.com
Hotellet et et lille familiedrevet hotel. Tingene er helt som de skal være, på et simpelt overnatningssted. En god port til Gorges du Verdon. Restauranten er dog i sin helt egen boldgade.. SUPER god!!