Ratings based on 483 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peterfrom Vejle

Arbejdsrelateret overnatning

Posted Oct 17, 2014 on Hotels.com
Sur gammel herre receptionist
4 out of 5
Recommended
by Lykkefrom Norge

Komfortable senger

Posted Oct 9, 2014 on Hotels.com
Veldig god frokostbuffet, komfortable senger, rent og pent. Litt små rom til en ekstra oppredning. Hyggelig og serviceminded personale.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by kjeld lyngefrom Vejle

Billigt - men skuffende

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Nedslidt hotel uden moderne faciliteter. Ringe betjening i reception og morgenrestaurant. Utrolig kedelig og smagsløs middag i restauranten.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Christianfrom Odense

Fin værelsesstandard, men også lidt kedeligt

Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
Fint hotel til forretningsfolk, men også et ret kedeligt område. Det ligger ret beset midt i ingenting.
3 out of 5
Recommended
by phdfrom Århus

behagelig send, meget stille og rolige omgivelser

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
At værelsesprisen iht. Hotels.com hjemmeside var nedsat fra DKK 11.500,00 for 3 nætter til DKK 3.800 for 3 nætter - må være en voldsom overdrivelse eller en stor fejl.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Steen Rohlederfrom Danmark

Velfungerende business hotel i smukke omgivelser

Posted Sep 8, 2014 on Hotels.com
Velfungerende business hotel i smukke omgivelser. Gode værelser, morgenmad etc. Godt funktionelt hotel. Lidt afstand til nogle af værelserne, som ligger i separat bygning.
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by PMfrom Norge

Litt slitt konferanse-maskin

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
God service i resepsjonen, ellers dårlig
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Sjef van Gastelfrom Tilburg

Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
Comfortabele bedden. Uitstekend verzorgd ontbijt met veel keuze en variatie. Bij betaling met creditkaart wordt er een toeslag in rekening gebracht (stond niet in prijsopgave vooraf vermeld).
4 out of 5
Recommended
by Nicklasfrom Sverige

Helt okej!

Posted Sep 1, 2014 on Hotels.com
När vi åkte på våran impulsresa och mellan landade i cph, Så var nästintill alla hotell bokade och det fick bli Comwell Holte, låg en bit utanför vilket blir minus, men hotellet i sig var fint och fräscht :) Mvh