Ratings based on 161 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
84% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Godt Hotel i forbindelse med en messe.

Posted Feb 3, 2015
Fint Hotel, ligger rimlig tæt på Greve idrætscenter og City 2.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 25, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by Kirstenfrom Hobro

Dejligt at værelsesrenovering er igangsat.

Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
Fik tildelt et af de nyrenoverede værelser (værelse 244), hvilket var en fornøjelse. Lækkert interiør og vinduer ud mod lille atrium gård. Derfor dejlig nattero. Nu mangler blot badeværelset en renovering.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Good location to the greater CPH area

Posted Nov 22, 2014 on Hotels.com
Overall nice hotel, with good proximity to Copenhagen and Roskilde. Rooms were clean, though a bit dated. Restaurant and Bar closed really early 21:00, a bit disappointing.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Katrinefrom Næstved

Ikke helt som vi håbede på

Posted Nov 11, 2014 on Hotels.com
Vi blev mødt af en sød ung pige Mia i receptionen, som var super venlig. Dog var der nogle fejl og mangler ved værelset :( Hårtørren, radiatoren og håndklædetørren var i stykker.. Og når man lukkede vandet ud af badekaret kom det op ad risten på badeværelses gulvet. Desværre kunne man høre toilettet dryppe også.. Selve værelset var hyggeligt, og fin størrelse (Røgalarmen manglede batteri så den peb desværre et par gange om natten).. Morgenmaden var fin, men priserne på resturanten ALT for dyre..
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Niels O

This traveler left a rating score only Posted Nov 6, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Poul Erikfrom Varde

Dårlig

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Hotellet er ved at være nedslidt og trænger til renovering. Udvalget til morgenmåltidet er under standard. Afløbet i bad var stoppet så der måtte skiftes værelse. De 3 gange jeg skulle bruge receptionen var der sat et skilt "kommer straks"
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Carsten

This traveler left a rating score only Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by smann30from fareham

Basic Room - Basic Breakfast - business only!

Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
Basic in every sense. I would only recommend this hotel for one night at a time if you happen to be on a business trip in the immediate vicinity. Not much to see or do but there is a mediocre shopping mall a ten minute walk away.
5 out of 5
Recommended
by Issafrom Odense

Formidabelt hotel

Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
Alt var sådan set gennemført. Vi fik så et af de nyrenoverede værelser med design møbler og udsigt li ned til gården