Ratings based on 884 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 19, 2015
Dejligt hotel midt i byen. Ok værelser med gode senge. Badeværelset for lille med bruseforhæng midt på gulvet så alt er vådt efter et bad, men kan dog anvendes. God gratis parkering ved hotellet. Dejlig morgenmad, samt behagelig og venlig personale.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from southamerica

Convenient Hotel for Gentofte area

Posted Jun 30, 2015
Staff very helpful. Quiet area and close to transportation. Convenient if activities are in Gentofte.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from southamerica

Convenient

Posted Jun 26, 2015
Convenient for business trip in Gentofte area. Close to train station. Clean and cost efficient.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 27, 2015
The staff was nice and the hotel was clean. It is better inside than outside...
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted May 19, 2015
Pros: Beskedent værelse, men prisen var også lav. Venligt personale.
Cons: Lidt usædvanligt at der ikke var en minibar på værelset.
Location: Beliggenheden var for mit formål lidt akavet, da jeg især skulle opholde mig i Kbh´s centrum, men det var vel ikke hotellets fejl. Den lave pris frist
udmærket. Og Gentofte er altid hyggelig. Nej Hvad vil I høre?
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

郊外の快適なホテル

Posted May 2, 2015 on Hotels
働いている人達は感じが良く、清潔で快適なホテル。Gentofteの目抜き通りに面していて、S-togの駅まで歩いて10分くらい、電車に乗れば十分ちょっとでコペンハーゲンの中心部に着きます。ホテルからすぐに歩いて行ける範囲には、小さいながらもレストラン、スーパー、薬局など、一通りのお店があります。泊まった部屋にはバスタブがなくシャワーの水圧が低かったのが残念かな。
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Poul Nørgaard from Snedsted.

Fin beliggenhed og standard iøvrigt.

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
En weekendtur til København, med både familiebesøg og "kig på byen", blev en god oplevelse. Opholdet på Hotel Gentofte var rigtig godt, med god service og et fint morgenbord. Værelserne var ikke de største og mest sindsoprivende vi har set, men perfekt i renhed og med alt det nødvendige tilstede. Den gode centrale beliggenhed er også et stort plus, der kan inspirere til en gentagelse.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Aage from Egå

Fint ophold

Posted Apr 27, 2015 on Hotels
Altid rent og pænt. God service. Virkelig godt til lav pris
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Karen from Aalborg

Praktisk beliggenhed

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Nemt tilgængeligt hotel med gratis parkering og desuden praktisk beliggenhed i forhold til formålet for mit ophold.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2015 on Hotels