Ratings based on 857 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 27, 2015
The staff was nice and the hotel was clean. It is better inside than outside...
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted May 19, 2015
Pros: Beskedent værelse, men prisen var også lav. Venligt personale.
Cons: Lidt usædvanligt at der ikke var en minibar på værelset.
Location: Beliggenheden var for mit formål lidt akavet, da jeg især skulle opholde mig i Kbh´s centrum, men det var vel ikke hotellets fejl. Den lave pris frist
udmærket. Og Gentofte er altid hyggelig. Nej Hvad vil I høre?
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Randers

Godt hotel til prisen

Posted Apr 13, 2015
Pros: Pænt rent værelse og flot badeværelse
Cons: Det burde være muligt at se prisen på morgenmad på hjemmesiden. Det kunne vi først efter bookingen - og morgenmaden var faktisk lidt kedelig.
Location: Rimeligt centralt. Man kan nå meget på kort tid.
Har kun haft en enkelt overnatning på hotellet, men vil helt sikkert overveje at komme igen, hvis endnu overnatning skulle blive aktuel. Personalet i receptionen var venligt og imødekommende. Morgenmaden var lidt trist og det budte stod ikke helt i forhold til prisen. Det ville også havde været dejligt med et smil og en hilsen fra personalet. Men ellers ikke nogen klagepunkter.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Lille Hotel med en hyggelig atmosfære.

Posted Apr 8, 2015
Pros: Hyggelig atmosfære og venligt og afslappet personale. En god oplevelse.
Cons: Kan ikke se hvad det skulle være.
Location: Fin beliggenhed og dejlige grønne områder, Gentofte Sø.
Vi blev taget godt imod og orienteret om restaurantens åbningstider og øvrige faciliteter. Vi har boet i kommunen i mange år og kender området.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Christer

This traveler left a rating score only Posted Feb 19, 2015 
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Overnattede ifm arrangement i Klampenborg

Posted Feb 12, 2015 
Brugte hotellet til en enkelt overnatning ifm et forretnings arrangement. Hotellet levede til fulde op til mine behov. Var heldig at få den sidste mulige plads på hotellets parkering. Har ingen holdning til området, men skal jo give en vurdering.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 5, 2015 
4 out of 5
Recommended
for Families
by Frits

This traveler left a rating score only Posted Feb 4, 2015 
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Johnnyfrom randers

gentofte hotel

Posted Feb 2, 2015 
Sengene er ikke super, betalte for lidt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mikkel

This traveler left a rating score only Posted Feb 2, 2015