Ratings based on 409 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
94% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.3 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Gute Lage, freundliches Personal - empfehlenswert

Posted Apr 7, 2015
Anfang April für vier Nächte dort gewesen. Super zentrale Lage und engagiertes Personal. Auf Komfort muss man freilich verzichten: recht kleine Zimmer und keine eigene Dusche. Dennoch: Für einen Kurztrip auf jeden Fall empfehlenswert - auch wegen des für Kopenhagen moderaten Preises.
4 out of 5
Recommended
for Other
by A verified traveler

Posted Apr 2, 2015
Pros: Især sengen, og at man ikke forstyrres af trafikstøj om natten.
Location: Centralt ved Danmarks mest benyttede togstation: Nørreport. Tæt på Rundetårn.
Ok for enlig mandlig folkepensionist på miniferie i København. Synes godt om behandling og morgenmad,
3 out of 5
by A verified travelerfrom z

Bien ubicado pero incómodo

Posted Mar 13, 2015
Las habitaciones son pequeñas y sin baño privado. La calefacción estaba muy elevada y hacía calor en la noche, las sabanas muy lisas, el colchón se corría y casi se cae de la cama. Muchas escaleras para subir. Lo único rescatable es que incluye el desayuno y esta muy rico. Ahh y si llegas tarde debes ir a otro hotel cercano a registrarte.
4 out of 5
Recommended
for Students
by A verified travelerfrom Frederikshavn

Billigt hotel i indre København

Posted Mar 9, 2015
Pros: Det var studenter/budget-venligt.
Cons: Måske tilføje havregryn eller cornflakes til morgenmaden.
Location: Det havde en skøn beliggenhed i forhold til seværdighederne og Strøget i KBH.
Vi gave ca. 750 pr. person for Hotel i indre København med morgenmad og ganske udmærket toilet og bad. Det var helt O.K i forhold så list vi gav for det. Morgensmad bufften var også lækker.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

For 500 kr for dobbeltværelse er det et godt hotel

Posted Feb 5, 2015
For 500 kr for dobbeltværelse er det et godt hotel
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Jørgen

This traveler left a rating score only Posted Jan 21, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

super dejligt hotel i kbh

Posted Jan 20, 2015 on Hotels.com
Bedre en forventet, fantastisk værelse til prisen utroligt venlige personale dejligt morgen mad ligger centralt til alt,ikke spor at klage over vi kommer igen
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Annafrom Sthlm

Enkelt hotel i bra område

Posted Jan 16, 2015 on Hotels.com
Stort fint rum. Luktade dessvärre rök både i rummet och i korridoren samt på WC.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Rajufrom Kalmar .Sweden

reasonable

Posted Jan 11, 2015 on Hotels.com
Nice hotel,located few meters from metro and bus,walkable distace to centru,central station,tivoli and nearby to all entertainments.No lift,good for youngesters,bachelors and budget travellers-
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Köpenhamn

Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
Trevligt:)