Ratings based on 290 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
98% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Skurup, Sverige

Blot en enkelt overnatning

Posted Jan 7, 2015
Pros: Luxus :-)
Cons: fylde sæbebeholder i badekar :-) og huske, at tjekke tidligere gæsters vurdering af hotellet (i mappen)
Vi overnattede nytårsaften, da vi skulle til fest i nærheden - men det var et fantastisk sted, helt sikkert ikke sidste gang :-)
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Frank

This traveler left a rating score only Posted Nov 12, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 11, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Kristianfrom Kbh ø

Lækkert spaområde og god morgenmad.

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
Alt ialt en god weekend. Eneste minus var larm fra togbanen, dog var vonduerne godt isoleret. Søde og venligt personale
4 out of 5
Recommended
by Linefrom København S

Smuk beliggenhed og helt i top service

Posted Oct 18, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger smukt ved vand og skov. Bygningerne er som et græsk top-hotel, personalet gør alt for at hjælpe og altid med et smil. Alt i alt en god oplevelse.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Dieterfrom Freiburg i. Br.

Sehr gute Atmosphäre, aber karge Möblierung

Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
Das Personal ist überaus freundlich und hilfsbereit. Die Atmosphäre ist sehr gut. Man spürt den Geist der alten dänischen Kurhotels. Frühstück und Restaurantküche sind ausgezeichnet. Das einzige, was stört, ist die doch sehr karge Zimmermöblierung. Doppelzimmer: Doppelbett, ein (!) Stuhl, ein Tisch, ein zweisitziges Sofa mit Couch-Tisch. Fernsehen ist für eine Person nur vom Bett aus möglich. Das macht nicht jede Wirbelsäule mit!
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anettefrom Silkeborg

Dejligt kurhotel

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Dejligt hotel. Imødkommende og venligt personale specielt i receptionen. Dejligt værelse selvom man nok ikke kan betegne udsigt til parkeringsplads for udsigt.