Ratings based on 959 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 29, 2015
NOT BAD.. GOOD PRICE. close to city centre Nice staff though rooms not very convinient would recommend free parking
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Vaasa

Perhe automatkalla

Posted Jul 28, 2015
Helppoa mennä hotellilta Tivoliin vaikka olimme omalla autollamme liikkeellä ja lapsille Radisson Blue oli hieno kokemus, ruokailuineen kaikkineen
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Grenaa

God beliggenhed

Posted Jul 27, 2015
Receptionens personale var upersonlige og manglede forståelse for service. Specielt ved indtjening fredag eftermiddag. Rengøringen står ikke mål med det man forventer specielt ikke i en business suite. Summma summarum. ... stram op på rengøringen og på receptions personalet. Ansæt eventuelt noget ældre og mere erfaren personalet.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 27, 2015
Wier waren mit den Zimmern unzufrieden Bad sehr schmutzig
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Danmark

Udmærket hotel tæt ved metro og busser

Posted Jul 26, 2015
Synes det er for dårligt når Man kan skrive en besked til hotellet når man bestiller så de ikke svare på det ( jeg skrev om der var gratis pakering og om vi kunne få badekar på værelset) men fik ikke noget svar og synes det mangle vi på hotellet men ellers et udmærket hotel!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Köpenhamn

Fint hotell nära metro o zoo o andra sevärdheter.

Posted Jul 24, 2015
Bodde en natt då familjen hade minisemester i Köpenhamn. Dag 1 på zoo som hotellet ligger nära. Tog sen metro vidare till blå planeten dag 2. Bra hotell. Bra kommunikationer som är rena o fina.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 20, 2015
Meget varmt på værelset og ingen airconditioning.
Comment from Hotel Management
Jul 24, 2015 by Anette, Hotel Management
Thank you for taking your time to review our hotel. We are terrible sorry to hear that our hotel did not live up to your expectations. This was never our intention. We do however hope to welcome you back for a second chance, the next time you visit Copenhagen. Many best regards Radisson Blu Falconer Hotel
1 out of 5
by A verified traveler from cottbus

Posted Jul 12, 2015
Nie wieder. Schmuddlige abgewohnte Zimmer. Ich hatte für drei Personen gebucht(2Erwachsene, 1 Kind)und teuer bezahlt. Wir bekamen ein normales DZ ( kein Extrabett, Decke, Kopfkissen ...). Schlüsselkarte funktionierte nicht richtig und an der Rezeption musste man ewig warten wenn man was wollte. Nicht zu empfehlen!!!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Trondheim

Litt usentralt, men metro er rett rundt hjørnet.

Posted Jul 10, 2015
Ok hotell, (alt var ok - hverken mer eller mindre).
Comment from Hotel Management
Jul 13, 2015 by Nette, Hotel Management
Dear Guest, Thank you for reviewing the hotel and for highlighting our good metro connection. We hope to welcome you back Many best regards Radisson Blu Falconer Hotel
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Fredericia

Overnatning ved forretningsrejse

Posted Jul 10, 2015
Pros: Beliggenheden og og personalet
Cons: Det er lidt flovt, at der ikke er gratis parkering i kælderen til business-værelserne
Location: Frederiksberg Have er en gåtur værd. Virkelig smuk oase i byen.
Hotellet er velfungerende og servicevenligt. Ikke overdrevent og anmasende. Personalet giver bare gæsten følelsen af, at alt kan lade sig gøre uden at personalet på en anmasende måde skal bevise det.