Ratings based on 222 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
88% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.3 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Hamburg

Zweckmäßig ab der Hauptstraße Nähe der Autobahn

Posted Jul 31, 2015
Tolles Essen sehr zu empfehlen. Geniales Frühstück. Nettes zuvorkommendes Personal. Das Hotel wird grade renoviert. Sauberkeit im Bad hätte besser sein können. War schon sehr abgewohnt. Die Lautstärke ist schon sehr hoch, wenn die Fenster geöffnet sind.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice hotel, but far away from anything

Posted Jun 7, 2015
Pros: The breakfast area was great! The rooms were comfortable.
Cons: The outside needs an update...it looks tired on the outside.
Location: That's the problem with this Scandic...It isn't near anything for tourists. It takes a half an hour bus ride into the city proper.
It was nice to be able to use the computer in the lobby area. The bathroom soap dispenser never got filled.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Aalborg

Posted May 25, 2015
Vi havde bestilt et familieværelse til 3. Der var redt op til en i den store seng og to i køjerne
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from odense

Posted May 18, 2015
Location: Fin afstand til centrum og seværdigheder. Mulighed for S.banen til centrum
Hotellet var under renovering og derfor svært at vurderer. Morgenmaden fin. Godt køb til prisen.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 4, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Henning from egtved

smil til verden og den smiler til dig

Posted May 4, 2015 on Hotels
godt men godt nok en trist og uimødekommende receptionist
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by ralf from Surahammar

Glostrup

Posted May 2, 2015 on Hotels
Behöver renoveras....
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Kommer ikke igen

Posted Apr 29, 2015 on Hotels
Da vi plejer at vælge Scandic når vi rejser I Danmark, havde vi en formodning om en vis standard, desværre var denne standard væsentlige ringere her. Dette skyldes dels at hotellet er under renovering, og gangene lugtede langt væk af maling, men prisen på værelset afspejlede ikke dette. Desværre er det åbenbart tilladt at holde hund på værelset og det var medvirkende til at vi flere gange blev vækket af gøgende hunde om natten. Vores værelse blev heller ikke gjort rent.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Semestertripp

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Dåligt att inte ha restaurangen öppen för middag på kvällen.
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Tyst rum men utan matmöjligheter.

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Dålig information om att renovering pågår och att ingen restaurang fanns öppen. Frukosten serverades kl 07.00 och ingen möjlighet att få något tidigare. Jag skulle åka 7.00 och fick alltså ingen frukost trots att en personal sa att det skulle gå bra. Inget fanns att köpa i serviceshoppen då allt var slut. Betalade fullt pris och fick ingen mat :( Rummet på 5:e våningen var mycket tyst vilket uppskattades och det var lätt att hitta till hotellet.