Ratings based on 523 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
94% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Svendborg

Dejligt centralt hotel

Posted Apr 4, 2015
Pros: Beliggenheden, samt det venlige personale som altid var smilende.
Cons: Nej det syntes jeg ikke, var fuldt tilfreds
Location: Det var dejligt centralt i forhold til City, og nærliggende seværdigheder som f.eks. tivoli og strøget.
Det var nemt at komme til og fra hotellet, og det lå dejligt centralt i forhold til City. Der var dejlig ro og et meget venligt personale, som var behjælpelige ved spørgsmål. Det var rigtig fin morgenmad, med masser at vælge imellem, kunne måske godt have haft et lidt større udbud blandt frugt. men alt i alt godt og fint.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Karenfrom Grenå

En dejlig oplevelse

Posted Jan 22, 2015 on Hotels.com
Nem at komme til med bil og gode parkeringsmuligheder. Et hotelpersonale der var imødekommende og hjælpsomme. Dejlig morgenmad. Så at værelset var en anelse slidt og kedeligt var til at leve med
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Super

Posted Jan 15, 2015 on Hotels.com
Dejligt ophold, flink personale og super morgenmadsbuffet i rolige omgivelser.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by bentefrom Lemvig

Renlighed -Kvaliteten af service -Hotelfaciliteter

Posted Jan 13, 2015 on Hotels.com
Altid godt i Sydhavnen !
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ovefrom Esbjerg

Scandic

Posted Jan 8, 2015 on Hotels.com
Super hotel, flink personale, og god morgen mad
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Nam Kyfrom Århus

Helt ok hotel med venlige og søde personale.

Posted Jan 8, 2015 on Hotels.com
Helt fint hotel og helt ok værelse med super søde og venlige personale. Værelset var acceptabel, men føntørrer og strygerjern virkede ikke. Hotellet har gratis parkering, men jeg glemte at på en parkeringsbevis fra receptionen og fik en bøde, men personalet var rigtig søde og forstående og annulerede min bøde! Super!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Ok hotel

Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
Hotellet var fint. Lå lidt udenfor byen, men det var også vores plan. Tog en taxa ind til centrum. God morgenmad og service, men værelserne var lidt slidte. Sengen var egentlig det eneste minus. ( man er nok godt forvent hjemme fra)
4 out of 5
Recommended
for Families
by Malenefrom Herning

Dejligt hotel for hele familien

Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
Et dejligt hotel, lyse store familieværelser, med god mad og der var rent og pænt. Søde medarbejdere. Vi ville gerne være blevet lidt længere. Vi kørte i zoo og til Glostrup så vi så ikke området.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com