Ratings based on 9 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.3 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by Svensk turistfrom Sverige

Prisvärt och bra läge i staden men något slitet

Posted Oct 1, 2014 on Hotels.com
Vi bodde tre vuxna och två barn i en lägenhet med vardagsrum och två sovrum och två badrum. Hotellet låg bra till i staden i trevliga och lugna kvarter, med gångavstånd till stranden. Möblemanget var dock delvis slitet, framförallt bäddsoffan i vardagsrummet som var mycket sliten. Några sänglampor saknade kupor. Kylskåpet hade tydligen gått sönder och bytts ut, men det defekta kylskåpet hade inte tagits bort utan stod kvar. I köksskåpen var det den vanliga blandningen av udda delar ur olika serviser men ingenting var trasigt. Receptionen var endast öppen vissa tider men personalen var trevlig och hjälpsam. Hotellet passar dem som tillbringar endast lite tid i lägenheten och inte kräver högsta standard på allt. Priset var mycket bra för den vecka vi bokade.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Ana Mfrom Barcelona

Buena Eleccion

Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
El apartamento era muy cómodo y muy bien situado, en el centro de Santa Teresa. Con vistas a la playa Rena Bianca, a la que tiene fácil acceso. Estaba todo muy limpio y con todo lo necesario. El trato fue muy bueno. Lo único malo es que no hay wifi. Sólo hay acceso si te acercas a la oficina y la conexión no va demasiado bien.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Sinnai (CA)

A due passi dal centro

Posted Sep 6, 2014
Pros: La grandezza e la dotazione dell'appartamento, completo di tutto, ben arredato e pulito.
Cons: Appartamento senza aria condizionata, ma climaticamente sopportabile.
Location: Vicino alle piccole "ramblas" del paese e della piazza principale e a due passi dalla spiaggia della Rena Bianca
Vicino al centro, ma in posizione tranquilla e silenziosa
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Kevinfrom Norge

Perfekt for strandferie i Santa Teresa

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Hvis man er på utkikk etter et rimelig, stort rom sentralt så gir jeg det 5/5. Har man høye krav til rommet ville jeg kanskje vurdert annet. Hyggelig og hjelpsom betjening.ikke helt som på bildene!
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 16, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Davidfrom Madrid

Ubicacion inmejorable

Posted Aug 27, 2013 on Hotels.com
Agradable estancia en Sta. Teresa di Gallura, la casa esta muy proxima al centro. Faltaba algun utensilio de cocina.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Nov 12, 2012 on Hotels.com
Very beautiful appartment, with an astonishing panormaic view over to Corsica. Clean and newly renovated appartment with a perfect location close to the city centre of Santa Theresa. Friendly staff that gave us a bigger appartment then we had reserved (off -season so we were probably the only guests). Very nice place that we highly can recomend!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Vibeke og Ingar

Gåavstand til en nydelig strand og sentrum.

Posted Jun 30, 2012 on Hotels.com
Et fantastisk opphold, mye pga deilig vær, men også pga atmosfæren stedet har. Det er så og si bare italienere der og man bor blandt de fastboende. Siden vi har feriert på samme sted og bodd på la Contessa tidligere, hadde vi jo noen forventninger til stedet. Det skulle vise seg å bli innfridd og mere til. Driverne av stedet, var utrolig imøtekommende, svarte raskt på mail før vi kom, er engelsktalende, hjelpsomme og ønsket oss virkelig et godt opphold. Vi liker stedet(hotellet,stranda og sentrum) for dets rolige og TRYGGE atmosfære, italienske tradisjoner (siesta,minimarket,natt åpne butikkker,ingen MacDonalds,) og orginal nydelig bebyggelse. Ypperlig feriested for barnefamilier.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Fano (PU)

Vacanze in residence-appartamento a Santa Teresa di Gallura

Posted Sep 14, 2010
Ragazzi, che meraviglia questa nostra vacanza di inizio Settembre a Santa Teresa di Gallura. Il paesino è un amore ed alla spiaggia "Rena Bianca" dal centro ci arrivi senza prendere l'auto. Fai giusto quattro passi poi un mare smeraldino ed una baietta di sabbia bianca nella quale puoi sistemarti liberamente con le tue cose oppure affittare lettino ed ombrellone. Mia moglie, mi ha già "imposto" di tornarci alla prima occasione... !!!