Ratings based on 105 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
92% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Beautiful hotel the rooms are excellent

Posted Nov 12, 2014
I had an amazing time location was great in the middle of everything and the room were to die for. Definitely recommend the hotel
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Irisfrom Alblasserdam

Toplocatie in een levendige omgeving

Posted Aug 27, 2014 on Hotels.com
De service in Kontiki Beach Resort is erg goed. Alle medewerkers ontvangen je gastvrij en zijn erg behulpzaam met bijvoorbeeld het boeken van excursies of andere vragen. De kamers zijn erg ruim en hebben bovendien een mooi terras. Een pluspunt aan dit resort is de ligging en de samenwerking met Cabana Beach. Bij Cabana Beach kan je heerlijk op het strand liggen en gezellig wat eten en drinken. Naast Cabana Beach ligt Mambo Beach, met daarbij de BLVD, een strand boulevard met een aantal winkeltjes en diverse eetgelegenheden. De BLVD is 's avonds (en overdag) erg levendig wat voor ons een pluspunt was.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Mooier dan op de foto's!

Posted Aug 17, 2014
Pros: De mooie tuin, waar je van alles in ziet; vogels, vlinders, hagedisjes, leguanen. De vriendelijke en hardwerkende medewerkers. De kleinschaligheid.
Cons: Geluidsoverlast tussen kamers onderling. Geluidsoverlast vanaf het strand, om de dag herrie tot laat. Maak het ontbijt wat vriendelijker van prijs.
Location: Beste locatie van het eiland, centraal gelegen dus je kunt in weinig tijd het hele eiland bekijken. Maar ook van alles te doen in de direct omgeving.
We hebben genoten van Curaçao en Kontiki. Het is kleinschalig met een prachtige tuin en zwembaden, dus geen massaal hotel, het ligt aan een prachtig strand waar je in een paar minuutjes bent. Vanaf het strand kun je langs alle beachclubs, restaurantjes en de shoppingboulevard makkelijk doorlopen naar het Sea Aquarium. Dit hebben wij op geen enkele andere locatie gezien. Dan was er een hotel en verder niets. Met onze huurauto hebben we het eiland lekker zelf kunnen ontdekken, het is heel overzichtelijk en zo klein dat je amper kunt verdwalen. Over het algemeen is het op het park heerlijk rustig, bij de beachclubs aan het strand worden om de dag flinke feesten georganiseerd waardoor er dan wel tot laat muziek van te horen is. Dat moet je leuk vinden of in ieder geval tegen kunnen. Het resort is gescheiden van het strand met een beveiligde deur, dus de veiligheid is prima. Wanneer vakantiegangers op het park zelf overlast verzorgen wordt er gelukkig direct opgetreden door de guest relation medewerkers en is het snel over. Wat wij wel jammer vonden; de prijs van het ontbijt is niet in verhouding tot de overige prijzen voor (uit) eten, maar je kunt zelf heel makkelijk aan een veel goedkoper alternatief komen. Gemiste kans voor Cabana en Kontiki denk ik, want anders hadden vast meer gasten gebruik gemaakt van het ontbijt. Lieve mensen, altijd vriendelijk en vrolijk, echt een paradijsje. Wij komen zeker terug!!!
4 out of 5
Recommended
by Susannafrom Stockholm

Fantastisk bröllopsresa

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
Vi besökte Kontiki beach resort en vecka på vår bröllopsresa och är väldigt nöjda med hotellet. De var väldigt vänliga och hjälpsamma i receptionen där vi fick hjälp med taxi, bilhyrning, dagsutflykter och transfer. Man får låna handdukar till stranden som kan bytas dagligen. Restaurangen där frukosten serveras nere på stranden är inte någon höjdare vad gäller service men har helt okej mat. Då vi hade ett rum nära stranden stördes vi om nätterna av de klubbar som ligger på stranden. Vissa dagar var musiken igång till 4 på morgonen men de flesta dagarna stänger de vid 130. Om möjligt skulle jag be om ett rum nära receptionen där det kanske inte hörs lika högt. Det är inte så kul att försöka sova i ett disco... Men som övergripande betyg så kan vi varmt rekommendera hotellet!
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Enkhuizen

Geweldig, romantisch aan zwembad en zee

Posted Jul 29, 2014
Pros: Dat je echt krijgt wat je van tevoren op plaatjes en filmpjes ziet: goede sfeer, mooie kamers, vriendelijk personeel en een schitterende omgeving.
Location: Natuurlijke omgeving, zwembad naast iedere kamer, zee op loopafstand, strand met barretjes, winkeltjes en leuke avondactiviteiten.
Bij aankomst is meteen te merken hoe vriendelijk en behulpzaam het personeel is. Ze helpen je uitstekend om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Staan elke dag klaar om je snel verder te helpen (met bijvoorbeeld het huren van een auto). De kamers zijn ruim opgezet, met groot balkon en worden elke dag schoongemaakt. Wat je op de plaatjes en filmpjes ziet, krijg je ook echt! Het zwembad aan de kamer hebben wij niet veel gebruikt, omdat je binnen een paar minuten bij de zee bent. Het zwembad wordt ook goed schoon gehouden. Het vertrek is ook prima verlopen. De laatste dag vlogen we pas laat terug. In de middag konden we daardoor nog op het strand blijven en kregen we een kamer met douchegelegenheid van het hotel. Wij zijn ontzettend tevreden!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Jeroen

Tropisch verblijf met goede voorzieningen

Posted Jun 19, 2014
Location: Gezellig bij Mambo beach, net zoals alle andere accomodaties op curacao is een auto wel echt een vereiste.
Gezelig houten huisjes met een tropische tuin met meerdere zoutwater zwembaden en buiten douches. Koelkast aanwezig op de kamer. Daarnaast toegang tot het gezellig cabana beach met prive strand.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Kellyfrom Rotterdam

Super hotel, minder restaurant.

Posted Jun 5, 2014
Het hotel was super; mooie locatie en heerlijk ontspannen. Het personeel was heel erg behulpzaam en heel goed. Het restaurant bij het strand (gekoppeld aan het hotel) was erg teleurstellend, met name het personeel bij het diner was niet bekwaam.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

leuk hotel

Posted May 28, 2014
Pros: De tuinen
Cons: de gehorigheid van de kamers.
Location: aan het strand van Cabana Beach gelegen, zit je best centraal. De mooiste stranden moet je echt opzoeken richting het westen. huur een auto!
mooi opgezet hotel midden in groene tuinen, en direct aan het strand van Cabana Beach.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Eric & Jolanda

Topvakantie in paradijs

Posted May 23, 2014
Pros: Sfeer (geweldige tuin en zwembaden), personeel
Cons: Badkamer mag wel gerenoveerd worden (3321), te weinig licht, te weinig opbergruimte, wasbak hangt scheef, waterdruk drama, douchebak te klein
Location: Boulevard lekker dichtbij, fijn strand op loopafstand
Mooi, sfeervol hotel, mooi opgezet, mooie tuin (met veel vogels, leguanen en hagedissen), met 3 prachtige zwembaden (zout water) waar altijd plaats was. Vriendelijke mensen bij receptie (toen onze bus niet kwam bood iemand aan om ons met z`n eigen auto weg te brengen, top). Op zondag en woensdag iets meer geluidsoverlast van Mambo Beach, voor rust dus geen kamer dichtbij het strand. Ruime kamer met ruim balkon. Koelkast op de kamer. Goede airco. LCD met Ned 1-2-3 & BVN. Gratis WiFi. Handdoekenservice (als je wil: iedere dag schoon badlaken via receptie). Badkamer was wat minder (waterdruk, scheefhangende wasbak) maar in een andere kamer was alles ok (al gerenoveerd?). Terrein van Kontiki alleen toegankelijk met pasje. Autohuur mogelijk (je wordt opgehaald vanaf hotel naar autoverhuurbedrijf), ik heb begrepen dat Kontiki in de toekomst zelf ook wil gaan verhuren. Goedkoop (2,50 a 3 gulden p.p.) lokaal vervoer naar Willemstad, 2x daags (behalve zondag) shuttlebus naar supermarkt Vreugdenhil. Later uitchecken per uur ($12/uur) mogelijk. Op loopafstand boulevard met verschillende restaurants. Op strand Cabana Beach, bedjes voor gasten van Kontiki gratis. Leuke jongens en meiden in de bediening, goed eten voor een normale prijs (ontbijt aan de dure kant 20$). Tot nu toe zijn wij ergens nog nooit ergens 2 keer geweest maar voor dit hotel maken we een uitzondering. Curacao was voor ons TOP !!!!