Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
84% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified travelerfrom amsterdam

2 soorten kamers!

Posted Oct 29, 2014
Pros: personeel, entree
Cons: geen oude kamers aanbieden.
Location: prima hotel voor zakenlui, doorreis of als je even buiten het centrum wilt zitten
Bij aankomst in onze kamer troffen we vitrage met een grote winkelhaak, een tv uit de jaren 80 met een dikke beeldbuis en die niet werkte, vlekken op het beddengoed. De kamer die ik via internet had geboekt kwam in de verste verte niet in de buurt. Gelukkig was het personeel zeer vriendelijk en heeft ons om geboekt naar een gerenoveerde kamer. Dit gaf een heel ander beeld. De entree en restaurant zijn prachtig mooi verbouwd. De niet gerenoveerde kamers zijn echt niet van deze tijd en maken dat ons beeld niet positief is. Oude kamers kan echt niet.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Nicolettefrom Coevorden

Goed hotel aan de rand van Deventer.

Posted Oct 18, 2014 on Hotels.com
Mooi hotel, je ziet er van de buitenkant niet aan af, maar binnen is het super mooi. Vriendelijke bediening, mooie kamers en goed eten.
3 out of 5
Recommended
by van vlietfrom Deventer

kamer vrij klein en personeel ongeintresseerd

Posted Oct 17, 2014 on Hotels.com
Mijn verblijf was al niet geweldig o.a. door het feit dat als je een koud voorgerecht besteld en er bijna niemand in t restaurant zit hier een half uur op moet wachten. Tevens ben ik een paar schoenen vergeten en heb hier al 5 keer contact over gehad maar blijkbaar vindt men het behouden van nieuwe klanten niet nodig. Helaas heb ik nog 2 overnachtingen geboekt en kan ik daar niet onderuit. Het personeel is laks en zit er alleen om hun salaris te krijgen blijkbaar.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

8

Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
Bijna alles was goed. Jammer dat de kamers niet voorzien zijn van een Airco. In de herfst en winter kun je de ramen makkeĺijk openzetten voor ventilatie maar in de zomer zou het dan te warm zijn.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Belgium Gabber

Ground zero

Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
Hôtel sympa, bonne emplacement. Grand parking sous surveillance de la Police ;-) . Station essence à proximité.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Larsfrom Morud

Fint hotel, mindre god beliggenhed

Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
Vi overnattede een nat og var meget tilfredse med opholdet. Beliggenheden i forhold til Deventer by er dog mindre god.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Anders W Bengtssonfrom Perfekt för våra syften

Perfekt för ett stopp på långa bilresan

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Vi behövde bara en säng för natten efter en lång bilresa. Vi fann ett hotell i toppskick med fin service och restaurang utöver det vanliga. Hotellet ligger nära motorvägen och det passade våra behov perfekt. Skulle gärna stanna längre nu när vi vet hur bra hotellet är. Rekomenderas.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Very pleasant stay

Posted Jul 11, 2014 on Hotels.com
Great business hotel. The restaurant was very good and the food was well presented. If we were staying longer I think I would struggle with the distance to the main part of town.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jørgen Damlund

This traveler left a rating score only Posted Jun 13, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Jürgenfrom Steinwiesen

Angenehmes Business-Hotel akzeptables Restaurant

Posted Nov 13, 2013
Verkehrsgünstig gelegen mit großem Parkplatz. Restaurant / Hotel für holländische Verhältnisse überdurchschnittlich.