Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Datteln

Sehr individuelles Wohnen in Holzbungalows

Posted Apr 28, 2015
Pros: Preis-Leistung
Cons: Frühstücksservice eher anbieten
Location: Mitten in einem Sportpark der aber im Wesentlichen anbietet: SkiLanglauf, Tennis und Klettern
Waren beruflich nur für eine Nacht dort, Zimmer für je drei Personen, moderne Dusche, sehr schneller Internetzugang, Kühlschrank, Teekocher, alles vorhanden, das bei unserem Preis (44€ p.P. / Nacht), ein sehr stimmiges Gesamtpacket. Aber nicht wirklich luxuriös oder so
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Gezellig verblijf!

Posted Jan 5, 2015 on Hotels.com
Ik heb met twee vriendinnen een nachtje in zo'n blokhut overnacht. Het is een erg gezellig knuf verblijf, niet groot, maar prima ingericht. We hebben het gezellig gehad! Het zag er allemaal netjes en schoon uit! Ideaal voor drie personen!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Eef

This traveler left a rating score only Posted Jan 2, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Yaninafrom London

impressed by polysport

Posted Nov 30, 2014 on Hotels.com
Me and my partner went to that lovely place for 3 nights. Our stay was very good. We are impressed from the wooden house ( clean, warm enough, bathroom is clean too), and from that nice place which is Dieren. We will come definitely
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

ruhiges Hotel

Posted Nov 24, 2014
war erholsam und gemütlich, essen und trinken perfekt, die Umgebung liegt im nationalpark
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom tilburg

Verborgen gastvrijheid

Posted Oct 22, 2014
Pros: Gewoon dat je in een blokhut kon slapen en direct naar buiten kon.
Cons: Nvt
Location: Dieren is een leuk dorpje,waar we lekker gegeten hebben in het restaurant "burgemeester van dieren".
Verrast, dat het geen gewoon hotel was,maar blokhutten . Deze waren gelegen in het bos,je had een eigen terrasje ,voor ons een mooie lokatie . Personeel vriendelijk,en het ontbijt was klasse. Bedankt
5 out of 5
Recommended
by Henrikfrom Rødekro

Fred og ro

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Hyggelig lille nyere hytte i fredsfyldte omgivelser. Ligger for enden af blind vej med skov og tennisbaner som naboer.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk verblijf met vele mogelijkheden.

Posted Aug 12, 2014
Pros: Het Finse karakter van de chalets.
Cons: Een gezamenlijke living om bijvoorbeeld zelfverzekerd te eten.
Location: Prima.
Voor mensen, die iets te vieren hebben, is dit een uitstekende gelegenheid om met meerdere gasten te verblijven en je te laten verwennen door het gevarieerde aanbod aan begeleide activiteiten. Voor een paar dagen Veluwe-snuiven, is dit een mooi vertrekpunt en verblijfplaats.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Eersel

Helemaal goed en zeker voor de prijs!!!

Posted Jul 18, 2014
Hele nette kamer voor 2 volwassenen en een tiener. Kamers zijn wat gehorig, maar hiervan hadden we geen last door rustige buren. Goed verzorgd, aardig personeel. Als slaapplaats zeker de moeite waard.