Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

ruhiges Hotel

Posted Nov 24, 2014
war erholsam und gemütlich, essen und trinken perfekt, die Umgebung liegt im nationalpark
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom tilburg

Verborgen gastvrijheid

Posted Oct 22, 2014
Pros: Gewoon dat je in een blokhut kon slapen en direct naar buiten kon.
Cons: Nvt
Location: Dieren is een leuk dorpje,waar we lekker gegeten hebben in het restaurant "burgemeester van dieren".
Verrast, dat het geen gewoon hotel was,maar blokhutten . Deze waren gelegen in het bos,je had een eigen terrasje ,voor ons een mooie lokatie . Personeel vriendelijk,en het ontbijt was klasse. Bedankt
5 out of 5
Recommended
by Henrikfrom Rødekro

Fred og ro

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Hyggelig lille nyere hytte i fredsfyldte omgivelser. Ligger for enden af blind vej med skov og tennisbaner som naboer.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk verblijf met vele mogelijkheden.

Posted Aug 12, 2014
Pros: Het Finse karakter van de chalets.
Cons: Een gezamenlijke living om bijvoorbeeld zelfverzekerd te eten.
Location: Prima.
Voor mensen, die iets te vieren hebben, is dit een uitstekende gelegenheid om met meerdere gasten te verblijven en je te laten verwennen door het gevarieerde aanbod aan begeleide activiteiten. Voor een paar dagen Veluwe-snuiven, is dit een mooi vertrekpunt en verblijfplaats.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Eersel

Helemaal goed en zeker voor de prijs!!!

Posted Jul 18, 2014
Hele nette kamer voor 2 volwassenen en een tiener. Kamers zijn wat gehorig, maar hiervan hadden we geen last door rustige buren. Goed verzorgd, aardig personeel. Als slaapplaats zeker de moeite waard.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prima hotel vlak bij de Veluwe

Posted Jun 23, 2014
Prima hotel en zeer vriendelijk personeel. Aan te bevelen voor wandelaars en fietsers.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by h vd wijstfrom eindhoven

leuk klein knusse hut,mooie locatie bij bos.

Posted Jan 16, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Evefrom France

Un très agréable séjour au vert.

Posted Jan 3, 2014 on Hotels.com
Nous avions réservé pour trois nuits nous en avons finalement passé six, c'est dire si ce lieu est agréable. Les chalets sont entourés d'arbres, au centre du Poly Sport se trouve des cours de tennis. Le chalet où nous avons logé était propre, bien isolé et fonctionnel,100% en bois. C'était très cosy, idéal pour un séjour en amoureux. Les 18m2 étaient suffisant, il y a une petite mezzanine, un petit frigo, une bouilloire et des tasses, du thé, du café et du sucre. Une petite télévision avec port usb, carte sd, lecteur CD et DVD. La salle de bain est fonctionnelle. Les lits étaient ok mais trop mous à notre goût. Le petit déjeuner était correct (un verre de jus d'orange, une mini salade de fruits, différents petits pains, fromages, fromage blanc et muesli, beurre, confiture, miel...), le thé, le café et le chocolat chaud sont à volonté et sont bons.Les propriétaires et le personnel étaient professionnels, chaleureux et de bons conseils. Les fenêtres donnent sur les arbres qui même en plein hiver offrent une vue reposante et agréable. Tous les jours des personnes qui venaient profiter des nombreuses activités sportives de Poly Sport le sourire au lèvres, ça aussi c'était agréable. Idéalement situé près du parc national du Veluwezoom (très beau), du Burger's zoo (super zoo) et d'autres musées (Kröller-Müller Museum, Openluchtmuseum) et attractions nous avons vraiment passé un super séjour au vert et de très bonnes fêtes de fin d'année. Nous vous recommandons ce lieu.
4 out of 5
Recommended
by carine

This traveler left a rating score only Posted Nov 27, 2013 on Hotels.com