Ratings based on 9 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.1 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Spa
by A verified traveler

Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
très bien dans l'ensemble ; seul défaut : bruyant parfois
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Thomas Geißler

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by jon a thygesenfrom Bra beliggenhet

Bra beliggenhet

Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
Flott betjening, god service, fint nabolag, kort vei til mange butikker.... kommer gjerne igjen !! God frokost
5 out of 5
Recommended
by pieter zuidemafrom amsterdam

Hee; plezierig

Posted May 30, 2014 on Hotels.com
Alles in orde. Erg fijn is dat je vooraf kunt opgeven wat je wenst bij het ontbijt. Dat staat dan allemaal klaar, niks teveel, niks overbodigs, alles heerlijk en perfect..... ideaal gewoon.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 6, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by Trudefrom Ålesund

Sjarm

Posted Jul 21, 2013 on Hotels.com
Artig familiehotell rett oppunder en bergnut i vakre Diez. Passer godt for overnatting på gjennomreise. Vi hadde bestilt overnatting til fem og fikk leiligheten. Det var tre soverom pluss et bad, fordelt på to etg. Så vi hadde god plass. Gratis biloppstilling også et pluss.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Robfrom Esch

Zeer kleine kamer maar midden in het centrum

Posted Jul 15, 2013 on Hotels.com
Prima voor één nacht. De kleine kamer stoorde me al binnen één dag, je kan er nauwelijks langs elkaar lopen. Verder op prima centrale locatie in het centrum, dat was perfect. Schone kamer, helaas geen ontwijt standaard en voor elk item dat je als ontbijt wilt moet je apart betalen. Wij zijn naar de bakker 100m verderop gegaan. Hotel valt niet onder Welcome Rewards programma.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Jun 25, 2012 on Hotels.com
was goed maar kleine kamers en de vloeren krakenoveral te kleine wasruimte ,menen zijn zeer vriederlijk k\ik zou er niet nog een keer heen gaan ! de kwaliteit van het onbijd was wel goed !
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom roskilde

This traveler left a rating score only Posted May 31, 2010 on Hotels.com