Ratings based on 30 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
97% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.4 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Maten var en besvikelse

Posted Apr 27, 2015 on Hotels
Maten var under all kritik, frukost såväl som middag.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 27, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
by Martin Larsson from Helsingborg

Posted Oct 1, 2014 on Hotels
Mycket trevligt hotell i härlig miljö. Mycket bra service framförallt under lördagen då hotellets restaurang var abonnerad och hotellets personal smidigt löste situationen med en bokning på en lokal restaurang. Bra!
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Hans from Falun

fint läge

Posted Sep 30, 2014 on Hotels
Nyttjade hotellet för övernattning i samband med 50 års kalas hos några vänner, så vi var inte så mycket på hotellet, men miljön och läget var fint.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Emily from Sjöbo

Mysigt

Posted Sep 30, 2014 on Hotels
Det var ett mycket mysigt hotell men när vi kom fram var det lite otydligt vart man gick in och vart man kunde parkera. Maten var super god och trevlig personal!
5 out of 5
Recommended
by Bengt Persson from X

VILLA PAULI

Posted Sep 29, 2014 on Hotels
Mycket brs
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Thomas from Göteborg

fantastisk miljö

Posted Sep 12, 2014 on Hotels
Vi var på fest på samma ställe så i det avseendet var läget ypperligt. Personalen var inblandad i festligheterna vilket märktes då attention på hotellgästerna kanske inte var 100 %. Rummen är av äldre stil men mysiga med moderna badrum och underbara sängar. Sov som en prins.
3 out of 5
Recommended
by Nina from oslo

Nydelig beliggenhet

Posted Aug 4, 2014 on Hotels
Et nydelig sted med bra senger og hyggelig personale.God frokost.Vi var der på sommeren og savnet et sted å spise og drikke. Restauranten var stengt og strand baren stengte kl. 16.00 Når man bor utenfor Stockholm ønsker man å spise og drikke etter en lang dag . Det var det ingen muligheter for. Det fantes en Gresk og en Sus hi restaurant ca 5 min unna og de stengte kl. 21.00 Men vi kommer gjerne igjen om de har spisestedene åpne på kvelden.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by Kristoffer from Malmö

Underbara omgivningar

Posted Jul 25, 2014 on Hotels
Underbara omgivningar, åtminstone på sommaren. Rummet var okej, men vi fick byta rum med våra medresenärer eftersom vi skulle ha in en resespjälsäng också (förstod aldrig om hotellet såg detta i sin bokning eller ej eftersom vi från början fick ett mindre rum). Hotellet kändes lite slitet inomhus, men samtidigt charmigt, lugnt och skönt. Passade över förväntan med ett barn som är under två år. Den i personalen som tog mot oss var supertrevlig och mycket hjälpsam men en annan i personalen var lite mindre serviceminded. Bra frukost! Lätt att ta sig till centrala delarna av Stockholm genom 10 min promenad till Djursholm C, ta bussen till Mörby C och tunnelbana därifrån (30-40 min totalt). Om man inte vill ta bilen, vilket går snabbare. Tänk på att det tar lite längre tid när man åker tunnelbana med barnvagn eftersom hissarna är låååångsamma.