Ratings based on 71 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
99% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.3 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ein gutes Hotel für eine Städtereise

Posted May 19, 2015
Pros: Zentrale Lage
Location: Stadtzentrum Wroclaw
Das Hotel war sehr leicht zu finden. Hinter dem Hotel gibt es einen schönen Parkplatz, der gegen Gebühr genutzt werden kann. Das Hotel ist für eine Städtereise sehr gut geeignet. 10 Minuten Fußweg und man ist direkt im Stadtzentrum. Mit der Straßenbahn direkt vorm Hotel geht es noch schneller. Das Frühstück ist ausreichend allerdings bei mehrtägingen Aufenthalt ohne Abwechslung. Freundliches Personal, hilft gern weiter.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Wien

Zentrales Hotel

Posted Apr 9, 2015
Pros: Mir gefällt an dieses Hotel das es zentral liegt.
Cons: WLAN Verbindung & Deutsche Fernseherprogramme
Location: In der Nähe vom Arkady Einkaufszentrum. Ins Kino kann man gehen
Das Hotel ist mein Stammhotel. Allerdings war diesmal leider die WLAN Verbindung sehr schlecht. Ansonsten gibt es nichts zum meckern. Das Frühstücksbuffet ist herrlich! Das Personal ebenso sehr freundlich.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Excellent hotel, à 5 minutes à pied de la gare

Posted Feb 20, 2015 on Hotels.com
Chambre à la propreté impeccable, personnel dévoué et professionnel, hôtel situé à 5 minutes à pied de la gare centrale de Wroclaw. Je ne peux que recommander l'hotel Campanile Wroclaw Centrum. Attention cependant à ne pas confondre, il y a 2 hôtels "Campanile" à Wroclaw.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Izabelafrom Warszawa

Polecam !

Posted Feb 19, 2015 on Hotels.com
W Campanile Wrocław Centrum spędziliśmy z narzeczonym weekend , hotel prezentował się lepiej niż sobie wyobrażaliśmy . Ogromnym plusem jest jego usytuowanie , wszędzie szybki dojazd w zasadzie jednym tramwajem. Gorąco polecam !
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Zwei Nächte Wroclaw

Posted Feb 15, 2015 on Hotels.com
Preis- Leistungsverhältnis ok.Alles einfach, aber ordentlich. 30 Zloty Parkplatz pro Nacht ist Abzocke, genauso wie Frühstück für 30 oder 35 Zl. Kann man umgehen und wird durch eine wunderschöne Breslauer Altstadt entschädigt. Kann man alles in ein bis zwei Tagen zu Fuß erlaufen.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Grzegorzfrom Wrocław

Not when you are paying

Posted Feb 15, 2015 on Hotels.com
Room cost around 40 euro but breakfast costs another 20 and parking another 10 euro. If you are traveling on company's expense it's good, but for visit as a couple I strongly advise to look elsewhere. I stayed in much more expensive Netherlands paying less than at this hotel. They didn't even let us borrow wine glasses to the room.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Ritafrom Poznan

SKANDAL

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Chciałabym zwrócić uwagę przede wszystkim na porządek a w zasadzie jego brak. Na pierwszy rzut oka ładnie i schludnie jednak przebywanie w łazience nie należało do przyjemnych. Gdzie się nie spojrzało były niedoróbki i przeoczenia. Zrobione tylko najważniejsze rzeczy które mają zrobić pierwsze wrażenie. Pokój 232... Anemostat na suficie pod prysznicem nawet chyba nie poznał mycia, jakieś brudne brązowe plamy z brudu, fugi nietknięte, pożółknięte a niektóre nawet czarne od grzyba. Prysznic przeciekał , silikon również nie domyty... Słuchawka od prysznica która była cała zakamieniona strumień wody puszczał obok... Podajnik do mydła chyba nigdy nie był czyszczony i zdejmowany, w koło wszędzie bród. Za taką kwotę wymaga się dokładności.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jacekfrom Dolny Śląsk

Za te pieniądze nie znajdziecie nic lepszego!

Posted Jan 19, 2015 on Hotels.com
Hotel dobrze wyciszony, dyskretny, niezła restauracja i bar do dyspozycji. Jedzenie smaczne, obsługa miła. Pokoje ładne, nie zbyt duże, ale wystarczające na weekendowy wypad. Stosunek ceny do jakości bardzo dobry!
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tomasz

This traveler left a rating score only Posted Jan 16, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 12, 2014 on Hotels.com