Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
85% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.8 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Hans Dijksfrom Alphen aan den Rijn

Motel gelenheid uit ca 1980

Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
Plezierige ontvangst en vervolg hierop in ontbijtgelegenheid. Kamers aan kleine kant vanwege motelopzet! Toch ruim voldoende beoordeeld.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Great for what we needed

Posted Jun 30, 2014 on Hotels.com
A group of stayed here for the Dutch TT race in Assen and were too slow to book anything closer to the circuit, but this turned out to be great. The rooms are pretty basic, but really clean! Staff are friendly, and the food is good. A huge bonus to motorcycle riders - during our stay they accommodated all the motorcycles in a locked function room, so they were kept dry and safe overnight! Will definitely be coming back for next years race and staying here!
5 out of 5
Recommended
by D.Wandfrom Kerkrade

Prima

Posted May 1, 2014 on Hotels.com
Goede prijs/kwaliteit verhouding
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 18, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by roelfrom helden

viel een beetje tegen

Posted Nov 23, 2013 on Hotels.com
ik had iets meer verwacht gezien de prijs de betaald moest worden. ik verblijf met regelmaat in hotels incl ontbijt. deze was 25% duurder incl ontbijt dan normaal. bedden waren erg zacht, wel persoonlijke smaak uiteraard. badkamer:oude douche, met schoefje getracht de douchekop uit het jaar 0 op zijn plaats te houden, geen thermo kraan, overal schimmel, zwarte voegen en zo. wc papier, lastig hoor die velletjes. maar ook dat is persoonlijke smaak/keuze (-; en het was er zeer gehorig naar mijn idee. de buren, maar ook de kamer daarnaast, kon je horen naar als ze naar de wc gaan en alle andere bijgeluiden. ook boven je! tevens hoor je de snelweg die om de hoek ligt, maar oke, dat weet je van te voren. en in de ochtend, hou er reken mee dat er heel veel wekkers afgaan. je hoort ze overal vandaan komen vanaf een uur of 5 als je pech hebt. in ieder geval, boek ik dit hotel niet meer.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Morten

This traveler left a rating score only Posted Aug 9, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by T. Pätzoldfrom Gladbeck

Günstiges dem Preis entsprechendes Hotel

Posted Jul 11, 2013 on Hotels.com
Das Hotel ist dem Preis entsprechend. Mein Zimmer war sauber und OK aber mehr auch nicht. 2 Einzelbetten als Doppelbett rutschte immer auseinander. Zimmer recht klein und Bad nur mit alter Grundausstattung. Eingangsbereich des Hotels ist schön gemacht rest ist alt und sollte dringend einmal renoviert werden. 13€ Fürs Frühstück extra waren mir hier zu teuer, deshalb habe ich es nicht genommen. Das Internet reichte aus um Youtube Videos zu schauen. Das Bett war sehr weich aber die Kissen dazu unpassend hart was zusammen gar nicht ging. Durch die Autobahn ist es je nach Zimmer nicht möglich das Fenster aufzumachen (Lautstärke) Für eine einzelne Nacht würde ich wiederkommen aber wer mobil ist findet in der Umgebung besseres.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Lesfrom London, UK

A Decent Hotel For A Travel Stop Over

Posted May 13, 2013
Location: Quiet location with trees and green areas close to major road for ease of access.
I stayed for two nights clean reasonably comfortable room with a good buffet breakfast and good food for lunch and dinner. Quiet location with pleasant surroundings. This is the only Hotel in Hoogeveen so they do not have any real competition. All in all a fair price for fair accommodation.
5 out of 5
Recommended
by Klengsen Tradingfrom Perfekt

Firmatur 2013

Posted Apr 5, 2013 on Hotels.com
Jeg og mine ansatte, stortrivdes på Hotele. Sov veldig godt i mjuke senger, kjempe go mat. Mixed Grill anbefales. Litt minus, var at mat lista sto på Nederlansk og ikke engelsk. Men vi taklet det helt fint, og ble mette hver kveld. Kom dere til Hoogeveen Hotel, ligger perfekt til!!. Vi tok turen til Tyskland, siden grensa ligger veldig Nærme.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sabine

Slecht en vies hotel

Posted Jan 29, 2013 on Hotels.com
Ik ben niet te spreken over dit hotel, zeker niet gezien de prijs. Het hotel ziet er gedateerd uit, met oude - doorgezakte - bedden en mijn kamer was niet goed schoongemaakt. Ik heb wel eens in een vergelijkbaar - maar wel goed schoongemaakt - hotel geslapen, maar dat koste dan ook EUR 30,- per nacht. Deze overnachting heeft me het driedubbele gekost. Geen aanrader!