Ratings based on 46 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.1 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Kurzer Aufenthalt

Posted Sep 30, 2014
Leider kann ich kaum etwas über Unterkunft mitteilen, da wir sehr spät angekommen und auch sehr früh wieder abgereist sind.Also praktisch Stop over.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Aleks

This traveler left a rating score only Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by B. Duefrom Sakskøbing

Perfekt beliggenhed

Posted Sep 14, 2014 on Hotels.com
Til traveture har hotellet en perfekt beliggenhed.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Carsten Rønneberg

This traveler left a rating score only Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Igorfrom Bilbao

Plena naturaleza

Posted Aug 29, 2014 on Hotels.com
Hotel sencillo pero acogedor, limpio y buena atención. De hecho nos reembolsaron un 10% por darnos una habitación más pequeña que la solicitada. Los 20kms alrededor del hotel son en plena naturaleza, espectaculares. Recomendado para excursionistas, hacer trekking, ...
4 out of 5
Recommended
for Families
by Henrik Engbergfrom Djursland

Rent pg pænt

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Udmærkede hotelfaciliteter og imødekommende personale ved ankomst. Vi værdsatte fin beliggende, god udsigt, rummelig lejlighed og rene forhold mht. rum og linned. Kvaliteten af senge og møbler kun gennemsnitligt. Betjeningen var forretningsmæssig - høflig og i orden - men ikke hjertelig. Fint hotel til kortere ophold. I øvrigt god sammenhæng mellem pris og kvalitet samlet set. Det var et lille minus, at der ikke var noget personale at få fat i, da vi overvejede morgenmad på hotellet - vi kom sent og havde ikke bestilt i forvejen. Havde vi gjort det, havde der formodentlig også været morgenmad at få.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Lailafrom Göteborg

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
Mycket nöjd. Men det var missvisande då det gällde pool och spa,då detta fanns tvärsöver gatan. Fina stora rum. Frukost ingick tyvärr inte inte,vi tyckte det var något dyrt. Mycket vackert beläget med en fantastisk utsikt från rummet.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Frederik

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Lene Heiselbergfrom Lyne, Danmark

dejligt stop og hyggelige omgivelser

Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com
vi gjorde et stop på vej til Italien på dette naturskønne sted. Ankom midt på dagen og vejret var fantastisk, hvilket jo bestemt gøt oplevelsen bedre. Receptionen ligger dog lidt gemt bag resturanten men alle er søde og venligr og hjælpsomme. I resturanten fik vi en fantastisk god middag og rigtig hyggelig stemning. Hygge for alle pengene og nemt. Vi var to voksne og tre børn i en lejlighed hvor der er god plads fine toilet og dabeværelser og et kæmpe plus der er et mindre køkken med alt så vi kunne få vores ting på køl/frost. Derfor spiste vi også vores egen morgenmad i lejligheden næste morgen. God oplevelse og 143 eur for 5 personer kan anbefales
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Morten R-Hfrom Kokkedal

Super tilbud - Super rent og pænt

Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
VI brugte Hotels.com til at finde overnatning på vej hjem til DK. Et super sidste-øjeblikstilbud og vi slog til, efter at have læst øvrige tilbagemeldinger. Og vi blev IKKE skuffdet. De luxe lejlighed - med 4 dobbeltsenge og det RENESTE hotel jeg i mit liv har været på. Super professionel modtagelse af værten. Morgenmad kunne købes via voucher på det overfor liggende 4-stjernede hotel - intet mindre end fantastisk. Alt i alt en meget heldig appelsin i vores turban. mvh Morten.