Ratings based on 61 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Maude's Hotel Enskede

Posted Feb 4, 2015 on Hotels.com
Siisti ja kauniisti sisustettu hotelli. Ihastuttava henkilökunta, maukas aamiainen. Ainoa miinus on se, ettei hotellissa ole henkilökuntaa paikalla yöaikaan.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

EM-besök

Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
Vi valde hotellet för dess läge i förhållande till Globen. Tyvärr var klassen sämre än väntat map städning, frukost och reception.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Maudes I Enskede

Posted Jan 25, 2015 on Hotels.com
Var på utbildning i närheten, hotellet uppfyllde allt som de lovar, mina krav var dock inte så höga pga att jag ej var på hotellrummet annat än för att sova. Jag kommer att vistas där igen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Meget udmærket - men check lige kloakken!

Posted Jan 20, 2015 on Hotels.com
Boede der i 6 dage med venner og det var meget udmærket og kan anbefales. DOG lugtede alle 3 værelses toiletter skrækkelig af kloak og kattetis. Tror bestemt de kunne bruge et gennemsyn af kloakken.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Patrikfrom Göteborg

Ok hotel som kan bli bättre.

Posted Jan 17, 2015 on Hotels.com
Affärsresa med en övernattning. Mysigt. Minus att det inte gick att ordna mackor eller dyl då vi var tvungna att åka tidigare än frukosttid. Brukar lösa sig på andra ställen, men inte här...
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 16, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jan

This traveler left a rating score only Posted Jan 14, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Perfrom Umeå

Bra weekendhotell

Posted Dec 19, 2014 on Hotels.com
Som weekendhotel ok.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by andersfrom Härnösand

Trivsamt

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
Det är lätt at trivas på Maud´s hotell
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom NRW

Was will man mehr

Posted Dec 2, 2014
Vom Centrum bis zum Hotel ca.10 Minuten mit der T-bana. Sehr freundliches Personal, hatten glück mit deutschsprachiger Dame an der Rezeption. Kaffee,Tee,Gebäck,Obst den ganzen Tag kostenlos. Saubere Zimmer! leider roch das Bad unangenehm, haben sofort neues Zimmer bekommen. Familiäre Atmosphäre. Absolut zu empfehlen!