Ratings based on 48 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
94% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Stevenfrom Gent

Prachtige omgeving

Posted Jan 19, 2015 on Hotels.com
Prijs kwaliteit is super! Prachtige omgeving en mooi hotel
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

weer even met zn allen de schouders er onder!!

Posted Jan 9, 2015
Pros: Alles was nog mooi in kerstsfeer. Het is een mooi hotel, buiten ook keurig aangelegd.
Cons: Verbeter punten staan hierboven. We komen zeker nog eens terug en hopen dan dat er aan de verbeterpunten is gewerkt.
Location: locatie is super!!
Wij hadden drie kamers gehuurd en vonden over het algemeen genomen de toiletten niet schoon, vooral onder de rand van het toilet. Verder veel stof onder de bedden. Wat wel gezegd moet worden is dat het personeel van de house-keeping het vriendelijkst van het hotel is plus de keurige buitenlandse meneer van het restaurant!! Deze meneer ziet het werk wat er moet gebeuren, zo hebben we zeker een kwartier in de lobbie op ons drinken zitten wachten.. Inmiddels was ik al na het restaurant toegelopen om te vragen of ze bij ons kwamen om de bestelling op te nemen of dat we het zelf moeste ophalen. Ik kom er zo aan zei 1 van het personeel, wat niet gebeurde, totdat de keurige meneer van hierboven vroeg of er al iemand bij ons was geweest. Zo hebben we daarna ook zeker twintig minuten op bitterballen zitten wachten. Verder is het ontbijt minder luxe geworden, geen bediening van koffie of thee, geen verse jus en een koude ontbijtzaal. Verder gebruik gemaakt van zwembad sauna en bubbelbad, dit ziet er keurig uit maar het water is veel te koud. Ook andere gasten klaagden hierover. We zijn een paar jaar geleden ook bij jullie geweest toen was het allemaal echt super, vandaar dat wij weer terug zijn gekomen. Het is erg jammer dat het hotel/ service achteruit gaat ! Ik zou zo zeggen met zn allen de schouders er weer onder, ik weet dat het niet altijd meevalt (zijn zelf ook ondernemers) zeker niet in deze tijd!! Maar een groet of een lach kost helemaal niks en je krijgt er veel voor terug!!
3 out of 5
by A verified travelerfrom leiden

Geen waar voor je geld

Posted Jan 4, 2015
Pros: De locatie, wellness faciliteiten
Cons: Restaurant, service
Location: nvt
Enige kanttekeningen;,zeer stug, formeel personeel, slecht ontbijt voor de prijs.Uitchecktijd was om 12.00 en dan gaat automatisch de deur op slot!! Op nieuwjaarsdag bovendien!!.Het eten in het restaurant was echt slecht.Klein kopje lauwwarme soep 7,50 zonder brood.Carpacio de helft van wat het normaal zou moeten zijn,12,75 echt heel bedroevend.ik heb er iets van gezegd,, geen respons,voor 125 euro is dit niet oke!!
2 out of 5
by A verified travelerfrom Zeeland

Teleurstellend

Posted Dec 15, 2014
Pros: Mooie tuin en hal.
Cons: Kamers opnieuw inrichten, andere bedden en interieur.
Location: Mooie locatie in een prachtige omgeving.
Een mooi hotel aan de buitenkant, maar de kamer was teleurstellend. De kamer was klein , het bed zakte helemaal door. De inrichting van de kamer is gedateerd en de badkamer is te klein.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Runefrom Jyderup

Hyggeligt område og godt hotel

Posted Dec 12, 2014 on Hotels.com
Superlækkert og behageligt hotel, dog et deres senge så bløde at falder helt ned i dem, området er skønt, med massere af natur og mulighed for at trække benene efter en lang køre tur, god restaurant med et godt udvalg
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Giovannifrom Globe-trotter

Quasi perfetto

Posted Dec 4, 2014 on Hotels.com
Hotel quasi perfetto, elegante e accessoriato di tutto, compreso un trainer nella palestra. Uniche note meno positive, il ristorante ha costi molto elevati e in camera risulta difficoltoso regolare la temperatura ambiente, il bagno potrebbe essere migliore.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Prima hotel

Posted Dec 1, 2014 on Hotels.com
Prima ligging, uitstekende kamers en dito bedden, maar ontbijt was magertjes
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Tilburg

Goed hotel met alle faciliteiten

Posted Nov 21, 2014
Moeten meer mensen komen kijken en over nachten dan zien ze het van zelf, hoe mooi het hotel is
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 3, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Super Zwischenstopp

Posted Nov 2, 2014 on Hotels.com
Wir hatten eine Executive Suite. Diese war super. Auch das Frühstück war spitze.