Ratings based on 121 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom london

Very close to shops and train station

Posted Jan 28, 2015
Comfortable stay, and generous breakfast included. Shower needed attention as water was everywhere & had to dry the floor with towels. Overall it's good hotel for short stay
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Perfrom Mariehamn

Bra läge, medelmåttligt hotell

Posted Dec 27, 2014 on Hotels.com
Det som inte uppfyllde förväntningarna var frukostbuffén som var liten och det saknades fruktyoghurt, brödet var kallt och ägg/bacon hittade vi knappt. Äggröran var mer omelett än äggröra. Dessutom var det mycket sparsamt upplagt, vilket gäller för i stort sett allt. Kaffemaskinen gav full kopp, så man kunde inte välja en halv kopp. På rummet var tv:n rätt gammal så vår USB-disk gick inte att ansluta. Inte så övertygande, faktiskt.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

ok

Posted Dec 20, 2014 on Hotels.com
ok
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Catharinafrom Västerås

Vi ses snart igen !!

Posted Dec 12, 2014 on Hotels.com
Helt okej. Fick dock lära mig att jag måste boka via er nästa gång. Vill ju tjäna in poäng som Best Western medlem.... Kan tänka mig bo där igen. Perfekt läge. Hade endast önskat roligare utsikt annars hade det varit toppoäng. Gillar er skarpt! Kram Catharina
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 30, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Hotell i Eskilstuna

Posted Nov 16, 2014 on Hotels.com
Saknade hylla i badrummet. Dörren var väldigt trög att låsa/låsa upp. Maten dyr i restaurangen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Återvändare

Posted Nov 16, 2014 on Hotels.com
Hotellet är bra och prisvärt. Jag har bott där förr och kommer att göra det fler gånger.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jonasfrom Hbg

1 natt

Posted Nov 16, 2014 on Hotels.com
Vattnet från kranen var gult varje gång jag testade, och i handfatet lämnades kvar svarta grusliknande stenar. Endast en hiss fungerade, vilket gav långa väntetider. Trappdörrens låsmekanism på entreplan fick jag inte att fungera. Dörren till rummet fick man dra igen för att den skulle stänga sig helt.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peterfrom Yttre Rymden

Best Western E-tuna

Posted Nov 6, 2014 on Hotels.com
Centralt läge, mellanklass hotell, rätt pris-satt, men med mycket bra och trevlig restaurant med bar i markplan. Hotell helt OK för oss handelsresande.