Ratings based on 136 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
97% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mogensfrom Horsens

Nød-overnatning ifm landsmøde på Fåborg Fjord

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Fint ældre tårnværelse med god stemning. Kunne absolut godt klare en lettere renovering. Bla nyt afløb mm. Desværre ikke mulighed for tidlig morgenmad, så det sprang jeg så over.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Rayfrom Sudney

Great escape to the country

Posted Oct 24, 2014 on Hotels.com
Quite a nice hotel with old world charm
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ophold hvedholm

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Vi kunne godt lide at vi måtte kigge i alle rum på slottet, det var dejligt at føle sig velkommen. Dejligt personale.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 15, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Renè

This traveler left a rating score only Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
by A verified travelerfrom Næstved

Dejlig fredeligt område

Posted Oct 13, 2014
Pros: Omgivelserne er en nydelse, flot hotel udefra, parken er dejlig, og behandlig af personale var godt.
Cons: Prøve at se på hvilke oplevelser gæsterne får med gæsternes øjne. skift el-pære ud i lysekroner, undgå så dårlige monteret ledninger, bedre rengøring.
Bestilte brudeværelse via Expedia, og da vi ankom, havde hotellet ikke modtaget nogen besked fra Expedia. Vi fik dog et værelse uden problemer, dog kunne hotellet ikke genkende den pris vi havde med i bekræftelsen, men vi fik det til samme pris. Værelses var godt indrettet, men virkede meget "trætte" Der var mange synlige huller i væggene efter tidligere monteret lamper, ledninger var synlige op langs vægge, monteret med alm. ledningsclips. Vandskjolder på tapet ved vinduet, meget synlige kalksten på badeværelset ved gulv/væg or sorte pletter efter fugt. Der var spindelvæv og støv samt gl. slik under sengen. Så godt som alle lyskroner var der pærer der var gået ud, dog ikke ved trappen. Tjeneren om morgen ved buffen virkede til at have travlt, man følte sig stresset når han gik/løb frem og tilbage. Efter at gæsterne var gået, børstede han bordene rent for krummer med sin hånd, ned på stolene, og efterlod dugene med kaffepletter og marmeladepletter til næste gæst. Dejlig mad om aften, med dejlige betjening. En skuffende oplevelse ud fra de forventninger vi havde ved værelset.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Aliciafrom Los Angeles

Beautiful manor and gardens

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
Hvedholm Castle Hotel is located 3 kms. from Faaborg. It's located on beautiful grounds. The hotel has used all of the rooms for either hotel rooms or the dining room. There are no common rooms. The room we stayed in was in the tower, so was very small and had an even smaller bathroom. Other rooms are much larger. The hotel is clean, but it needs a good dusting.
2 out of 5
Recommended
by Christianfrom Hørsholm

Noget slidt

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Tv og internet virkede ikke. Afløb i håndvask var stoppet. Værelser noget slidt.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by KEOfrom VEJLE

Hvedholm Castle Hotel en oplevelse for livet .

Posted Sep 27, 2014 on Hotels.com
Vores ophold på Hvedholm Castle Hotel var såvel kulturelt som kulinarisk en ufoglemmeligt oplevelse . - OBS : Kommer igen !
1 out of 5
Recommended
for Families
by Norbergfrom ÅSA. Sweden

Dags för renovering

Posted Sep 26, 2014 on Hotels.com
Inget att rekommendera tyvärr skulle kunna bli en pärla, men då behövs det många miljoner att investera. Personalen gjorde allt för att vi skulle trivas, men när dammet hänger ner över sängen i sjok så kan man inte sova. Gillar man däremot spindlar så helt okej, dödade ca 10-12 st innan vi begärde nytt rum.Middagen däremot var jätte god och personalens vilja inget att klaga på. Rekommenderas inte.