Ratings based on 4 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
4.5 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.2 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

très bien

Posted Dec 9, 2012
Location: correct
Un très bon hébergement pour les petits budgets cherchant un endroit calme, propre et chaleureux. Après avoir passé la journée dehors au mois de décembre, j'avais l'impression de renter à la maison.
5 out of 5
Recommended
by Marina

Posted Jul 19, 2012 on Hotels.com
O hotel me impressionou bastante, principalmente por não ser exatamente um hotel e sim um hostel....Mudou minha visão deste tipo de hospedagem, pois é um estabelecimento extremamente limpo, confortável, e bastante tranquilo. Embora o banheiro fosse compartilhado estava sempre muito limpo. Localizado perto da estação de trêm, bem fácil para se deslocar para todos os pontos turísticos. Recomendadíssimo. Só foi um pouco difícil de encontrar, pois se localiza em um andar de um prédio que não está identificado como hotel.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by Maria

Kan ikke anbefales

Posted Jul 9, 2012 on Hotels.com
Servicen på hotellet var ikke godt, de kunne ikke forstå eller snakke et ord engelsk. Da vi sagde der manglede håndsæbe på badeværelset, blev hun nærmest sur fordi hun så skulle til at finde det frem fra en anden etage og da vi prøvede at forklare hende at wifi ikke duede var hun sur, men vi blev ved med at prøve fordi vi skulle bruge det. Til sidst genstartede hun routeren og så virkede det. Vi skulle betale 2 Euro pr. pers. pr. Nat. Det skulle hun have i kontanter, men hun kunne ikke give tilbage på en 10 Euro seddel. Vi havde vagt dette hotel fordi der stod der var morgenmad, men det kan man vidst ikke kalde det for - det var en crossaint i plastikpose samt en kiks og lidt marmelade, den ene marmelade var allerede blevet spist så der lå en åbnet bøtte uden marmelade i. Der var intet bestik til at smøre crossainten med. Beliggenheden var 10 til stationen og 15 til centrum på gåben. Tjekud er kl. 10.00 men kl. 9.30 bankede det på døren, rengørringsden skulle ud på den lille altan, for her opbevarede de nemlig rengøringsmidlerne.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 6, 2012 on Hotels.com