Ratings based on 31 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
87% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Regensburg

Ein schlechter Tag für das Hotel

Posted Jan 7, 2015
An dem Anreisetag schien das Personal leider sehr überfordert, so dass die Rezeption 30 min nicht besetzt wurde ( trotz mehrmaligen Klingelns ). Desweiteren war das Zimmer noch nicht fertig ( weder geputzt noch das Bad gereinigt ), obwohl ich ein paar Stunden nach dem offiziellen Check In angekommen bin. Das Frühstück am darauffolgenden Tag konnte auch nicht in Anspruch genommen werden, da noch gar nichts hergerichtet war. Leider sehr enttäuschend!
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Ok despite the distance

Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
The hotel is nice a bit hard to find and located in the industrial area besides that it's nice
5 out of 5
Recommended
for Families
by Andreafrom Alsace

Contents

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
NOus sommes très contents de notre séjour dans cet hotel. 2 nuits sans problèmes, confortable, propre, près du PLAYMOBIL parc . Le petit déjeuner était PARFAIT!!!! merci beaucoup.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Familiefrom Geseke

Gemütliches Zimmer

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Gelungen
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Chrisfrom Koewacht

Ruime kamer, goede prijs, prima service

Posted Aug 2, 2014 on Hotels.com
Regelmatig boeken wij dit hotel als "tussenstation" naar een andere bestemming.Door de rustige omgeving, de ruime kamer en de netheid van het totaal is dit voor ons en onze honden altijd een zeer aangenaam verblijf. Een regelrechte aanrader!!
3 out of 5
Recommended
by Jannefrom Nordsjælland

Pænt, rent og komfortabelt

Posted Aug 2, 2014 on Hotels.com
Brugte hotellet til en overnatning på vej til Italien. Det er rent og pænt og sengene er gode. Området er meget kedeligt og hotellet er heller ikke noget særligt. Fint til gennemrejse.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Renéfrom Horsens, DK

Godt Transitophold

Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
Som transiophold på vej til Italien var det et fint hotel, som tilbyder fine og rene værelser plus god og høflig betjening til en fornuftig pris. Men som andet end transitophold vil jeg pt. heller ikke bruge det da hotellet er placeret midt I et industriområde under opbygning.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Lasse Duusgaardfrom Aalborg

Fint sted

Posted Jul 20, 2014 on Hotels.com
Ligger midt i industriområde, men meget godt ellers. Vi var 5 på familieværelse og det var dejligt stort.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Yvonne Elgaardfrom Roskilde

God til prisen

Posted Jul 15, 2014 on Hotels.com
Meget venlig service ! Fint hotel til prisen, godt til store familier