Ratings based on 57 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by I Fengfrom Hamburg

Quality is good

Posted Dec 17, 2014 on Hotels.com
Not close to Nurnberg city center but it's easy to get to the hotel by U-bahn.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Sehr angenehmer Aufenthalt

Posted Dec 15, 2014 on Hotels.com
Hotel war für unsere Zwecke sehr gut gelegen und in sehr gutem Zustand
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Thomas Pedersenfrom Viborg

Perfekt billigenhed i forhold til banegården

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Perfekt overnatningshotel i forbindelse med togrejse til Fürth
5 out of 5
Recommended
for Families
by Mirjam Groen in 't Woutfrom Zegveld

Super tussenstop

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
Wij hadden dit hotel geboekt als tussenstop vanuit Italië. Vanuit dit hotel zijn we een dag naar playmobilland geweest en daarna weer doorgereisd naar Nederland. Wij hadden eigenlijk niet echt verwachtingen van dit hotel, maar wat was het mooi. We hadden een mooie kamer, met woonkamer (met balkon), een trap naar boven waar zich 2 ruime slaapkamers en een mooie ruime badkamer bevonden. Ook boven was een groot balkon. Het restaurant biedt lekkere, niet dure maaltijden. Wij hebben hier 2 nachten heerlijk geslapen, een aanrader!
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Jan Christensenfrom Næstved DK.

God beliggenhed.

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Ligger tæt på motorvej, med såvel spændende bymiljø som afstressede parkområde i gåafstand. Værelset kun med plads til det nødvendigste kunne godt have brugt en ekstra stol,især da vi var der et par dage. Badeværelset var meget lille, umuligt at bøje sig ned til tæerne i bruseniechen eller sidde lige på toilettet. Der var rent og velholdt. God morgenbuffet og venlig betjening
4 out of 5
Recommended
by Mette Malik

This traveler left a rating score only Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by H_saxyfrom Täby

Bra hotel men sämre hotellrestaurang

Posted Jul 18, 2014 on Hotels.com
Hotellet och rummet var helt okej. V åt dock middag på hotellets restaurang och den var förfärlig och alldeles för dyr.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Overnachtingshotel

Posted Jun 16, 2014
Pros: De bediening was uitermate correct en hulpvaardig.
Cons: De netheid kan beter. Bij het schoonmaken vergeten ze de haren uit het doucheputje te halen.
Location: Gelegen in een buitenwijk van Nurnberg. Weinig te doen in de directe omgeving.
Het hotel is geschikt als een overnachtingshotel als je een reis maakt naar midden Europa. Een beetje oubollig en gelegen in een weinig inspirerende wijk.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Geen info

Posted Jun 16, 2014
Location: Jammer dat er in het hotel of daar vlakbij niet gedineerd kon worden. De buurt is weinig gezellig.
Geen info extra nodig. Was er ook maar een nacht op doorreis naar huis
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Changfrom 한국

뉴렌버그 메세 출장

Posted Jun 3, 2014 on Hotels.com
가격 대비 위치나 시설이 그리 훌륭하지는 않아요 하지만 메세 기간을 감안해서 저렴한 곳을 찾는다면 추천할만 합니다. 아침 조식은 포함이며 전형적인 독일 아침으로서 빵 햄 소세지 치즈등 아주 맛이 좋고 정갈합니다 메세까지 바로 직행하는 U1 전철이 도보로 3분정도 걸리며 가는길에 대형마트가 하나 있어 좋습니다 메세역까지는 25분 걸립니다