Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Assendelft

Goed en netjes hotel

Posted Jul 16, 2015
Pros: Schoon, netjes, personeel is vriendelijk en kamers zijn goed
Cons: Sleutel van de kluisjes gratis meegeven met de gasten indien zij inchecken. Wellness apparaten standaard aanzetten
Location: Aan de rand van het bos met wandel en fietsroutes Op loopafstand van Heerenveen (5 km) Een bezoek aan de kartbaan en Thialf is aan te raden
Samen met 3 vrienden hebben wij een weekend in juli doorgebracht in dit hotel. Erg netjes opgezet en zij zijn momenteel bezig met een renovatie waar je totaal geen last van heb. Helaas is het wel nodig om met je zwembroek door de lobby te lopen om te vragen of de sauna aan mag. Verder is het hotel echt een aanrader en zijn er mooie wandelroutes door het bos
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Goed hotel in bosrijke omgeving.

Posted Jan 19, 2015 on Hotels
Goed hotel in bosrijke omgeving. Wel rustig doordeweeks
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from ROCK HILL, SC

GREAT HOTEL

Posted Jan 13, 2015
Pros: THE HOTEL AND STAFF ARE AMAZING
Cons: NOTHING
Location: LOCATED IN THE WOODS WITH WALKING TRAILS. QUIET. NOTHING REAL CLOSE BY.
GREAT HOTEL WITH EXTREMELY NICE STAFF. INDOOR POOL, SPA, BAR, AND RESTAURANT. GREAT FOOD. THE STAFF TAKES CARE OF EVERYTHING YOU NEED IMMEDIATELY.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Harold from Tilburg

Goed hotel

Posted Jan 12, 2015 on Hotels
Hotel zie er van binnen mooi uit en ligt in een bos. Het was erg rustig toen ik er was. Sauna is helaas betaald maar het zwembad is gratis. Kamer was goed, maar voor de betaalde prijs ben ik meer gewend. Paar kleine ergernissen: onlogisch lichtknopjes, licht gevende klok van overbodige magnetron, alleen een douche in het bad, zeep in muur flacon.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Sehr zu empfehlen

Posted Jan 5, 2015 on Hotels
Wir haben 3 sehr angenehme Nächte in einer Juniorsuite verbracht. Das Hotel ist schon etwas älter aber in einem hervorragenden Zustand. Es hat viel Flair und Charme. Das Zimmer war sehr gross und sauber. Ausgezeichnete Matratzen und eine herrlich ruhige Umgebung haben uns fantastisch schlafen lassen. Schwimmbad, Whirlpool und Parkplatz sind zur kostenlosen Benutzung. Im Zimmer lagen Bademäntel, eine Nespressomaschine und ein Wasserkocher waren vorhanden. Das deutsch sprechende Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Im Frühstücksraum stehen 2 professionelle Kaffeemaschinen von WMF (Milchkaffee, Café, Cappuccino, Kakao) zur Selbstbedienung. Wir kommen jederzeit gerne wieder
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Frank from Humlebæk - DK

Et dejligt stille og roligt hotel til en fair pris

Posted Dec 3, 2014 on Hotels
Dejligt værelse og alt som det skal være. hotellet har en fin restaurant og en hyggelig god bar.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by claire from Beverley

Holland

Posted Nov 1, 2014 on Hotels
Great
4 out of 5
Recommended
by Ruud en Ria from Alphen aan den Rijn

Posted Oct 21, 2014 on Hotels
prima locatie en heerlijk rustig
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Heerlijk verblijf

Posted Oct 17, 2014 on Hotels
Heerlijk een nacht verbleven in dit prachtige hotel. Nette, ruime kamers, zeer vriendelijk personeel en een prachtige bosrijke omgeving. Door de wellnessfaciliteiten ook uitermate geschikt om even heerlijk uit te rusten.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anders Stougaard

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2014 on Hotels