Ratings based on 147 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
99% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom København

Best Western centralt i Svendborg:-)

Posted Feb 17, 2015
Pros: At lytte til nabo på naborummet.
Cons: Skifte ut papirkopper med ægte kopper. Eget strygejern til rummet. Stænge dør mellem værelser.
Location: Meget++++
Vi hadde to stille dager gennem to stille vinterdager. Hyggelig pris. Det var utenfor sæsongen så det meste af service var lukket ned. Og hvorfor må jeg skrive mere....
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jens Christian

This traveler left a rating score only Posted Nov 23, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Erik

This traveler left a rating score only Posted Nov 19, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Niels Finnfrom Frederiksberg

Svendborg er altid en rejse værd

Posted Nov 11, 2014 on Hotels.com
Det var kort, men behageligt. Hjælpsomt personale.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Bedste placering

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
Levende og god service. Værelser meget ordinære, men placeringen midt i Svendborgs skønne natteliv, uden at støjen kan høres på hotellet opvejer. Fremragende øludvalg i hotellets bar.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 25, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Pernillefrom Rødovre

Skønt hotelværelse

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Jeg havde bestilt et standard enkeltværelse og havde ikke forventet det helt store. Men værelset var pænt stort, med halvanden mands seng, stort fjernsyn med mange kanaler og badeværelse med badekar. Lækkert med gratis kaffe på 2. sal. God og smilende hotelservice. Det eneste, der undrede mig var, at minibaren var fjernet fra værelset.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 9, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Nielsenfrom Aalborg

Posted Sep 27, 2014 on Hotels.com
Ok hotel, men lidt dyrt iforhold til hotellets kvalitet. Var der kun 1 nat, morgenvaden var god og gode senge.
5 out of 5
Recommended
by Poul-Erik

This traveler left a rating score only Posted Sep 25, 2014 on Hotels.com