Ratings based on 537 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
97% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.2 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jun 14, 2015
部屋はコンパクトですが、とても清潔です。朝食のレストランの眺望は良く窓際の席をお勧めします。ロケ-ションも良い。
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Canada

Posted May 17, 2015
Chambre exigue mais irréprochablement propre. Hôtel très bien situé, mais qui reste un peu sans âme. Un bon choix tout de même, que je ferais à nouveau.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Otto from Thorup

Tur til Odense

Posted Apr 4, 2015 on Hotels
Små værelser til lav pris. Meget god beliggenhed. OK morgenmad men kun OK.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 2, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by steen from Haslev

Fyn

Posted Mar 29, 2015 on Hotels
Værelset var rimeligt koldt , sikkert pga træk under vinduer der er medvirkende til dette , de trange forhold får opholdet til at føles som en afsoning i det lokale fængsel
5 out of 5
Recommended
for Families
by Anne-Lise from Glumsø

God beliggenhed og god service

Posted Mar 22, 2015 on Hotels
Overnattede efter en god koncert i Odense kongres center. Et godt hotel med god beliggenhed. Tæt på tog og busser. Venlig og god service.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Per from Stockholm

Value for money

Posted Mar 21, 2015 on Hotels
Bra value for money och bra läge speciellt vid sen ankomst med tåg.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Jesper from København

Simpelthen for lidt plads for for mange penge

Posted Mar 20, 2015 on Hotels
Rummet var meget lille, så to mennesker faktisk ikke kunne passere hinanden i "gangarealet". Ikke muligt at finde plads til to kufferter i værelset. Toilet/bruser er bare en spånplade som adskiller funktionerne fra det øvrige værelse. Der er meget lydt af samme årsag. Døren til toilet blev ved med at åbne da den have svært ved at holde lukket og optog dermed det meste af pladsen i værelset. Ingen guide til tv-fjernbetjening. Morgenmad til 70 kr bestod bl.a. af 3 slags pålæg, som måske havde været der tidligere på morgenen og varm mælk. Næsten opvarmede rundstykker og ikke helt frisk frugt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Godt hotel til prisen

Posted Mar 13, 2015 on Hotels
Hotellet ligger meget centralt og servicen er god. Hvis man er indforstået med konceptet synes jeg at man får god værdi for pengene.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 10, 2015 on Hotels