Ratings based on 129 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Godt og hyggeligt hotel

Posted Apr 21, 2015
Pros: At det lå så tæt på alting.
Cons: Hænge hårtørrer op på værelserne. Stramme op på rengøringen. ( Der var rent og pænt, det var kun hårene i håndvasken, men det var ikke så lækkert)
Location: Ligger dejligt med udsigt over havnen. Tæt på stationen og gågaden.
Godt og hyggeligt hotel med udsigt over vandet. Dejlig tæt på station og gågade. Der manglede en hårtørre, og der var lange hår i håndvasken. Men dejligt at man kunne gå ned og lave sig en kop kaffe eller te.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Kritik af www.hotel.com og ikke hotellet.

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Fint, rent centralt beliggende hotel. Ingen mulighed for morgenmad, men adgang til et et lille tekøkken. www.Hotel.com ikke vil notere i bemærkninger, at der skal tjekkes ind og hentes nøgle på et andet hotel, som ligger ca. 500 mtr. oppe i byen (toppen af Svendborg by). Hotellet har gjort opmærksom på dette flere gange. Det er til stor utilfredshed og frustration, når man som jeg havde travlt og bestemt ikke havde tid til at bruge yderligere ½ time på indtjekning.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 30, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Janne from støvring

God værdi for pengene!

Posted Mar 24, 2015 on Hotels
Supergo' beliggenhed - "selvbetjeningsprincippet" fungerer fint - ihvertfald når man finder ud af, hvordan det virker (fremgik ikke af bekræftelsen) - der rent, pænt, skønt opholdsrum med kaffe/te - store værelser.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 23, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

offsite check in. But else, nice place

Posted Mar 19, 2015
Beware that the check in is 10min away at the Hotel Svenborg. But after mastering that the Garni is a pleasant, no frills place. Can't beat the price.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Et dejligt sted.

Posted Mar 8, 2015 on Hotels
Stort værelse. Perfekt til et par overnatninger. Meget centralt.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Ok hotel med central beliggenhed

Posted Dec 28, 2014
Alt var i orden på hotellet. Venlig modtagelse på en helligdag udenfor "åbningstiden". Rigtig god ide med mulighed for selv at medbringe let mad, samt mulighed for at lave en kop kaffe / the.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mikkel from Vejle

Fint til overnatning

Posted Dec 21, 2014 on Hotels
Fint hotel til overnatning. Stort og fint værelse. Har ok skrivebord til arbejde. Tæt på havnen/vandet.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Steen

This traveler left a rating score only Posted Nov 10, 2014 on Hotels