Ratings based on 117 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Ok hotel med central beliggenhed

Posted Dec 28, 2014
Alt var i orden på hotellet. Venlig modtagelse på en helligdag udenfor "åbningstiden". Rigtig god ide med mulighed for selv at medbringe let mad, samt mulighed for at lave en kop kaffe / the.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom København

OK

Posted Nov 9, 2014
Pros: Stort værelse
Cons: Faktura / kvittering ? Svært at anmelde personale når der ikke er noget personale ??
OK hotel, store værelser. Fik aldrig en faktura/kvittering.
5 out of 5
Recommended
by Steffenfrom Skovlund

Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
Eneste anke er at koden til opholdet godt kunne sendes på SMS eller oplyses i tlf, for at spare gåturen frem og tilbage
3 out of 5
by A verified traveler

Need a reception at hotel!

Posted Aug 27, 2014
We did not stay. At hotel garni,after walking up a hill for 4 blocks to check in, we just stayed at hotel svenborg. They def. need to have reception at hotel garni or provide a transfer for your luggage. The hotel rating for rooms is for hotel svenborg.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Godt hotel til prisen

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
Vi havde booket hotellet uden store forventninger, da vi bare skulle bruge en overnatning. Vi blev positivt overrasket over værelsets stand, kvalitet og renlighed. Hotellet er godt til prisen, så spørgsmålet er mest om man kan klare sig uden personale på hotellet.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Hansfrom Silkeborg

Ikke et hotel - men et annex

Posted Aug 23, 2014 on Hotels.com
OK til prisen.. Men et stort minus at der ikke er en reception, så man skal hente indgangsnøglen og værelsesnøglen på et helt andet hotel et andet sted i byen. Og det er der ikke tydeligt gjort opmærksom på i forbindelse med booking.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jan Nielsenfrom Lyngby

Helt som det skal være

Posted Aug 20, 2014 on Hotels.com
Et godt eksempel på at kvalitet ikke behøver at være dyrt. Hotellet er ubemandet og i tilknytning til et større hotel i byen. Men det er helt fint da det er med til at gøre hotelprisen billigere. Men standarden er stadigt i top. Meget hyggeligt og roligt lille hotel. Vil gerne benytte mig af det igen, hvis jeg skal forbi en anden gang.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Preben Eriksenfrom Brenderup Fyn

Godt hotel

Posted Aug 18, 2014 on Hotels.com
Tilfredsstillende. Parkeringsforholdene er dog ikke så gode. Perfekt med opholdsstue, hvor man kan lave sin morgenkaffe.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Ove Bakhaugefrom Frederikssund

Beliggenheden tæt ved Ærø færgen

Posted Aug 17, 2014 on Hotels.com
Dejligt gode senge godt værelse og fint at man kan lave kaffe m.v
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint hotel

Posted Aug 16, 2014
Rigtig fint hotel med en fin beliggenhed i forhold til buen og havnen.