Ratings based on 340 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Kalundborg

Hyggeligt hotel kun et stenkast fra gågaden

Posted Feb 16, 2015
Hotellet var rigtig hyggeligt, med god atmosfære og rart, smilende personale. Det var dejligt, at man kunne tage kaffe, the, juice mm med op på værelset, hvis man havde lyst til det. Der manglede udsugning på badeværelset.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Johnny

This traveler left a rating score only Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peterfrom Ringsted

Kom ned i gear på Royal

Posted Nov 16, 2014 on Hotels.com
Forretningsrejse med 2 overnatninger. På Royal er der en hjemlig og hyggelig stemning, hvilket er super i en fortravlet hverdag. Gammel stil med et åndehul i centrum af Aarhus. Snyd ikke dig selv for en god oplevelse.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kristian

This traveler left a rating score only Posted Nov 14, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Björnfrom Uppsala. The home of Pelle Svanslös

While in Odense, stay at Plaza

Posted Nov 14, 2014 on Hotels.com
A very nice old-fashioned hotel with real hotel keys in the very centre of Odense. Well kept with modern bathrooms. Can really be recommended. A warning for the Hans Christian Andersen museum. It just is telling a boring story of his life and nothing about his stories and the characters in them.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Henrikfrom Holbæk

Et ophold, der kan anbefales

Posted Nov 11, 2014 on Hotels.com
Imødekommende og venlig betjening. Super central beliggenhed. Dejligt at der er fri kaffe, snacks m.v. hele døgnet. Superlækker morgenbuffet. Lidt slidt hotel, men rigtig hyggeligt. Kan klart anbefales.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Haraldfrom Haugesund

Solid frokos, rent men noe slitt

Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
God beliggenhet ifht sentrum og jernbane - solid frokost, ellers noe slitt. Hyggelig og behjelpelig betjening. Kan absolutt anbefales.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Nicki Lolkfrom Copenhagen, Denmark

Lidt slidt, men ganske ok

Posted Nov 2, 2014 on Hotels.com
Et lidt slidt hotel, men med masser af atmosfære. Der lugtede lidt muggent på badeværelset uden at der var noget synligt galt. Komforten fejlede ikke noget. Ligger meget centralt i byen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Joakimfrom Göteborg

Tusen tack

Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
Mycket trevlig personal. Tusen tack för ert bemötande.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Else og Leif

This traveler left a rating score only Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com