Ratings based on 16 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.8 Room comfort
4.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
by Terje Larsenfrom Bergen

Perfekt

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Vi har reist en del og bodd både på hotell og diverse leiligheter/bungalows. Apartments Sopot er noe av det beste vi har bodd på. Det er bare å bestille.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Hippodrome

Posted Oct 11, 2014 on Hotels.com
Nytt leilighetskompleks med stor leilighet nær Hippodrome i Sopot. Helt strøkent, velholdt og pent. Perfekt ved deltakelse på stevner på Hippodrome. Gangavstand til staller.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Erikfrom NO

Ny og fin leilighet - Anbefales

Posted Aug 28, 2014 on Hotels.com
Det finnes ingen resepsjon i bygget, slik at man må ringe et nummer så kommer det en person og møter deg innen 10 minutter. Dem var fleksible på inn-/utsjekk. Lelighetene var nye, pene og rene. Fem minutt å gå til strand/butikk, mens man går til Sopot sentrum på 20. Leiligheten har alarm, vakthold og ligger i rolig område litt utenfor sentrum. Anbefales
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Jul 23, 2014 on Hotels.com
Helt underbara lägenheter, fräscha och rena. Toppenboende!
3 out of 5
Recommended
by Sopotissa kesäkuussafrom Turku

Rauhallinen alue

Posted Jun 27, 2014 on Hotels.com
Huoneisto on kerrostalossa, siisti piha/puutarha ja rantaan on matkaa n. 700 m. Ikean sisustus, sohvat hieman nuhruisia. Henkilökunta puhelimen tai s-postin päässä. Hlökunnan edustaja reipas, englannin kielen taitoinen ja hoitaa tarvittavat asiat, tilaa mm. taksin. Gdanskiin matkaa n. 15 min. junalla ja juna-asemalle n. 10 min. kävelymatka. Lähellä pieni kauppa ja leipomo. Rannan läheisyydessä mukavia ruokapaikkoja. Kävellen Sopotin keskustaan n. puoli tuntia.
4 out of 5
Recommended
by Antonyfrom Stavanger

Nice apartments

Posted Jun 5, 2014 on Hotels.com
Leilighet er fin og ren. Område er også veldig fin. Litt avstand til sentrum. Tar cirka 15 minutter å gå til nærmeste stranden. Finns veldig god Italian restaurant akkurat i rundkjøring. Denne må prøve og ikke så dyra. Nære til togstasjon cirka 10 minutter å gå.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Annki & Arnefrom Örebro

Fräsch och välutrustad lägenhet

Posted May 1, 2014 on Hotels.com
Mycket trevlig lägenhet på gångavstånd från Hippodrom (som vi besökte) eller Ergo arena. Modern inredning men ändå hemtrevligt. Bekväma sängar, inte så hårda som de ofta är på hotell. Enda nackdel var en automatisk luftrenare som pyste ut nån doft, inte så bra för doftallergiker. Vi kände oss som hemma och rekommenderar Apartments Sopot starkt
3 out of 5
Recommended
for Families
by Michel, Ewa och Juliafrom Rönninge

Sommartripp på fem dygn 2013.

Posted Jul 30, 2013 on Hotels.com
Resan gick från Skavsta flygplats. En timmes flyg. Taxi till Sopot på ca trettio minuter 70-100 polska ZŁ. Vi var två vuxna och ett barn på tre år som reste. Rummen, toa, badrum, kök, omgivningen och uteplats i tipptopp. Lugnt och skönt ställe. Tjugo minuters promenad ner till Sopots pir. En barnvagn är att rekommendera att ha med sig. Kan varmt rekommendera Sopot, och med barn. Kan jämföras med Sveriges Tylösand eller Visby fast mer än halva priset, fast inte lika snobbigt. Det negativa som vi upplevde var att det inte fanns någon reception utan vi var tvungna att ringa eftersom vi var framme en timme före incheckningen. Vilket resulterade i fyrtio minuters väntan... Ett tips är att ringa och tala om när man dyker upp. När det gällde att slänga soporna så var den för bedrövlig. Lycka till att hitta den i garaget... Som sagt så rekommender vi Sopot och stället varmt.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Andersfrom Norge

Rent og pent i sentrale men rolige omgivelser

Posted Jul 19, 2013 on Hotels.com
Eget kjøkken, balkong, parkering, vakthold og kort vei til stranden og Monte Cassino. Alt var veldig rent og pent. Anbefales!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Brysharthfrom PL/UK

5 star accomodation

Posted Jun 8, 2013 on Hotels.com
Excellent place for romantic getaway. Nice and clean apartment in closed-gate community within short walking distance to the beach and restaurants. I can highly recommend it. On the cons side I've only noticed slow internet speed - to slow if you'd like to watch your fav show online or youtube vids. It's ok for web browsing. On the other hand who needs to watch movies online while on romantic trip? Overall i give 5 stars or more if possible and I hope to return to apartments sopot in near future.