Ratings based on 108 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint hotel til at sove på efter en dag på ski.

Posted Feb 13, 2015
Fint hotel. Vi sov der efter en dag på ski på isaberg. Der var alt hvad man skulle bruge og værelset var fint og redeligt. Et 3 mands værelse er dog et 2 mands værelse med en drømmeseng. Dette kunne godt være specificeret lidt klarere. Restauranten skal man holde sig langt fra! Aldrig har jeg oplevet så dårlig betjening, uspiselig mad og lange ventetider på en restaurant der tager sig fint betalt. Ville hellere have en cheeseburger fra McDonalds end at spise der igen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Feb 12, 2015
Skøn overnatning i forbindelse med skitur til Isaberg.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Åsafrom Malmö

Barnvänligt

Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
Suverän frukost! Rummen var rena men mycket slitna. Mycket trevlig restaurang! Väldigt bra för barnfamiljer. Lekhörna och egen buffé för barnen. Perfekt att kombinera med skidåkning på Isaberg.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by Malinfrom Lund

Kanon frukost

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Fantastiskt god frukost
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Carolinefrom Göteborg

Helt ok!

Posted Jan 20, 2015 on Hotels.com
Funkar bra för sitt syfte, avdrag för att sängarna kändes lite slitna, kunde höra fjädrarna när man rörde sig ibland och det var lite obehagligt. Sen såg det ut som om "gatisprodukterna" hade legat framme ett tag, som om någon före oss tittat i askarna före oss. Själva askarna såg alltså lite slitna ut, då blir man lite fundersam kring hur noga det städas. Fast annars så såg det ju rent ut. Kanonfrukost!!
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Benjamin Teit Panton

This traveler left a rating score only Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Sweden

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Hotel was very pleasent staff spoke good english and are really helpful, meals are excellent would stay here again
4 out of 5
Recommended
for Families
by Leonafrom Stockholm

Vistelse

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Mottagandet var helt underbart. Hit åker vi igen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Pernillefrom Rødovre

God service, men irriterende brummende generator

Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
Vi havde booket et værelse for 4 personer. Var lidt småt med en dobbeltseng og en køjeseng presset ind. Dog pænt stort badeværelse. Hotelservice i top. Og en lækker morgenmadsbuffet. Det eneste negative var en generator el.lign., som kørte/brummede natten igennem.