Ratings based on 117 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Johan from Älvsjö, Stockholm, Sweden

Very cozy and charming hotel!

Posted Mar 29, 2015 on Hotels
Arriving on a Thursday is STRONGLY recommended. "Stubbe" runs a pop quiz (on his 12th year) - and I NEVER atten quizes! The bed is amongst the best ever! Have traveled the world since the 90's
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Brian from København

Lækkert hotel - Forfærdelig restaurant.

Posted Mar 10, 2015 on Hotels
Hotellet var pænt og rent. Måske lidt slidt i kanterne, men det er jo også billigt. Super lækker morgen buffet og meget flinke og hjælpsomme receptionister. Restauranten var den værste restaurant vi har været på. Ingen service, kedelig mad, vin som var gæret, glemte drikkevarerne og jeg kunne blive ved. Alt i alt kan hotellet anbefales til prisen, bare hold jer fra restauranten.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Stefan

This traveler left a rating score only Posted Mar 3, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Søren from Hundested

OK hotel i forhold til pris

Posted Feb 23, 2015 on Hotels
Personalet i hotellets restaurant er generelt inkompetente og restauranten kan ikke anbefales.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 21, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Mateusz from Nykøbing

perfekt sted

Posted Feb 20, 2015 on Hotels
Rigtig lækkert sted for unge mennesker og familie. Det kan nærmest ikke blive mere i centrum ind det er, god bar og restaurant, jeg kam kun anbefale hotellet til de næste kommende gæster, så er det heller ikke sidste gang jeg selv har været der :)
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint hotel til at sove på efter en dag på ski.

Posted Feb 13, 2015
Fint hotel. Vi sov der efter en dag på ski på isaberg. Der var alt hvad man skulle bruge og værelset var fint og redeligt. Et 3 mands værelse er dog et 2 mands værelse med en drømmeseng. Dette kunne godt være specificeret lidt klarere. Restauranten skal man holde sig langt fra! Aldrig har jeg oplevet så dårlig betjening, uspiselig mad og lange ventetider på en restaurant der tager sig fint betalt. Ville hellere have en cheeseburger fra McDonalds end at spise der igen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Feb 12, 2015
Skøn overnatning i forbindelse med skitur til Isaberg.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Per from Helsingør

Restaurant

Posted Feb 10, 2015 on Hotels
Vi havde et udemærket ophold men restauranten om aften havde en upersonlig service og dårlig menu måtte vente længe på hvores mad trods der ikke en gang var fyldt op da maden så endelig kom manglede der noget a det der skulle være på tallerken plus sovsen var kold så alt i alt en dårlig oplevelse a deres restaurant
4 out of 5
Recommended
for Families
by Morten from Vanløse

Velfungerende

Posted Feb 9, 2015 on Hotels
Godt familiehotel til en kort tur på Isaberg