Ratings based on 2,411 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
99% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.3 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Erikfrom Stockholm

Bra läge

Posted Feb 4, 2015 on Hotels.com
Bra centralt läge. Parkering funkar, men bättre runt hörnet. Restaurangen/baren stänger lite väl tidigt.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Christian

This traveler left a rating score only Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Urbanfrom HÖNÖ

Trevligt hotell - prisvärt

Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
Bodde bara en natt den här gången och jag tyckte att frukostens servering var tråkig i ett antal utspridda konferensrum. Den smakade emellertid utmärkt. Bra läge mitt på Avenyn och trevligt bemötande. Detta är ett legendariskt hotell som är uppdaterat till bra standard.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Christoffer

This traveler left a rating score only Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bernt

This traveler left a rating score only Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Aferdita

This traveler left a rating score only Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by Magnusfrom Skövde

Över förväntan

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Bra läge. Lätt att komma intill hotellets entré. Utcheckning kl 18 under Januari månad vilket gav en extra dag i Göteborg. Bra frukost.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Bra weekendvistelse

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Det fanns inget att klaga på, serviceinriktad personal i reception. Frukost i Executive Lounge var utmärkt, vi var först helt ensamma innan övriga helggäster dök upp vid 9-tiden. Rent och snyggt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Bra hotell

Posted Jan 26, 2015 on Hotels.com
Bra rum och bra service! Frukost bra sånär som urvattnad juice via automat - Det ÄR verkligen kass!!