Ratings based on 2,214 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
95% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 11, 2015
The room was very small and outdated. It was clean and tidy, however. The best part was the breakfast.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Karlstad

Centralt hotell nära Centralstationen

Posted Mar 31, 2015
Pros: Väldigt centralt som sagt
Cons: Egen Bilparkering tack.
Location: Allt som Göteborg kan erbjuda för hotellet är så centralt beläget
Bra hotell , god och mycket till frukost på två !!!! ställen. Det som var minus var att dom inte hade egna bilparkeringar utan man fick ställa sig i Nordstans parkeringshus visserligen till något reducerat pris. Men det var det enda som var minus
2 out of 5
by A verified travelerfrom Stockholm

Inte imponerad

Posted Mar 23, 2015
Pros: Läget.
Cons: Omsorgen om detaljer och nivån på servicen! Tråkig frukost med bleka tomater, standardchark. Våfflor (men svensk sirap, inte lönnsirap).
Hotellet saknar den professionella servicenivå och noggrannhet som de stora kedjorna har. Mindre kedjor och oberoende hotell kan kompensera det genom charm och personlighet. Men inte här Det börjar vid in-incheckning. Det tar tio minuter att få checka in och när det är min tur att gå fram till disken säger receptionisten inget utan lyfter istället luren för att ringa ett samtal som tar några minuter, inte ett hej, inte ett välkommen, inte ett leende, bara lyfter luren. Jag får ett nyckelkort som inte fungera. Receptionisten verkar inte förvånad över det men frågar om jag har haft det nära mobilen (nej, och om man inte ska borde väl receptionisten berättat det, och borde inte ett fyrstjärnigt hotell har ett fungerade system?). Rummet är ok. Jag bokade ett den äldre delen. Mörkt, tyst och nästan välstädat (det fanns en fläck på lampknappen i badrummet när jag kom). Saknades eluttag i badrummet. Hårtork med kort sladd så man fick stå på knä framför spegel i sovrummet. På söndagsfrukosten plockade ingen ut disk från bordet när jag kom dit halvåtta, det stod disk kvar på många bord under hela tiden, det saknades de nybakta sconesen (bara en skylt om att de skulle finnas), blandningen av bär till filmjölken var halvfryst. Nån hade tagit en gaffel från ett fat och placerat det på ett annat fat på buffén vilket inte åtgärdades på en halvtimme. Det slarvas för mycket för ett fyrstjärnigt hotell. Det finns ingen orsak att välja det här om man inte får ett kanonpris.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Iceland

Excellent location and great breakfast

Posted Feb 23, 2015
Pros: Good rooms and good breakfast
Cons: I had to purchase the newspapers and there were no New Testaments in the rooms :(
The hotel was really well located, centrally in Göteborg. The breakfast was excellent, with variety of dishes, healthy and good.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Riktigt bra och fint vid centralen

Posted Feb 16, 2015
Underbar spa-avdelning, jättegod och varierande frukost, små men fina rum, sköna sängar, stort och fint badrum med golvvärme, väldigt trevlig personal, härlig lounge. Prisvärt!!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Roxinafrom Laholm

Mycket väl godkänd!

Posted Jan 24, 2015 on Hotels.com
Hade en mycket bra vistelse hos er! Bra personal, god frukost och sköna sängar!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 24, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Tommyfrom Älmhult

par resa

Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
Rummen lite små för att vara dubbelrum tex. bara en stol
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jeanettefrom Falkenberg

Perfekt läge

Posted Jan 21, 2015 on Hotels.com
Jättefin frukost, perfekt läge, bra hotell till bra pris.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jens

This traveler left a rating score only Posted Jan 20, 2015 on Hotels.com